Mercedes-Benz

Noul Actros - Camionul Anului 2020

26.11.2019

new, Actros, Truck, of, the, Year, 2020, Noul, Camionul, Anului,  Active, Brake, Assist, Cockpit, Multimedia, MirrorCam, Drive, Chișinău, Moldova, autovehicul, cumpărare, distribuție auto, siguranță, design, exclusivitate, confort, camioane
Stuttgart / Lyon - Jurnaliști de vehicule comerciale specializate din 24 de țări europene au votat pentru Mercedes-Benz Actros să fie încoronat Camionul Anului de a cincea oară. Povestea de succes a camionului a început din 1997, când a fost lansat primul Actros, iar generația ulterioară a vehiculului a adus și premiul. Cu un total de nouă victorii, Mercedes-Benz este acum cel mai de succes brand în lupta pentru premiile Truck of the Year. Juriul International Truck of the Year (ITotY) votează pe baza evoluțiilor tehnologice inovatoare.
Profesorul Dr. Uwe Baake, șef de dezvoltare la Mercedes-Benz Trucks, a primit premiul în timpul zilelor de presă al spectacolului internațional de vehicule comerciale Solutrans pentru transport rutier și urban din Lyon.
În conformitate cu regulile juriului, titlul este acordat în fiecare an camionului care aduce cea mai mare contribuție la inovațiile de transport rutier care sunt avantajoase pentru economie, emisiile, siguranța, capacitatea de conducere și confortul vehiculelor. Amiralul Mercedes-Benz Trucks punctează mai ales în valoarea sa intrinsecă: majoritatea inovațiilor au fost dezvoltate cu scopul precis de a oferi avansuri palpabile șoferilor, clienților și societății în ansamblu.
Noul Mercedes-Benz Actros oferă răspunsuri adecvate la subiecte precum siguranța, eficiența și confortul. Face acest lucru cu o multitudine de funcții noi, inclusiv: Cockpit Multimedia, MirrorCam în loc de oglinzi exterioare, conducere parțial automatizată cu Active Drive Assist sau sisteme de siguranță avansate, precum a cincea generație Active Brake Assist, și Sideguard îmbunătățită în continuare. Asista.
Mai mult, jurnaliștii International Truck of the Year au avut o mulțime de elogii pentru funcționalitatea extinsă a sistemului de control al croazierelor Predictive Powertrain Control (PPC), care poate fi folosit acum pe rutele arteriale înfășurate. La fel de apreciat a fost și Cockpitul multimedia complet digital, care a înlocuit grupul de instrumente convențional din noul Actros.
Președintele juriului internațional, Gianenrico Griffini, a rezumat voturile juriului: "Odată cu introducerea noului Actros, Mercedes-Benz a adus pe drumurile noastre un camion extrem de modern, care netezește calea către realizarea unei conduite automate în viitor."
Profesorul Dr. Uwe Baake, care a vorbit la ceremonia de premiere de la Lyon, a declarat: "Suntem foarte mulțumiți și mândri că juriul Truck of the Year a recunoscut eforturile noastre din ultimii ani și luni cu această distincție. Vă mulțumim în numele companiei și întreaga echipă, aceasta ne va stimula cu adevărat să continuăm să oferim tuturor și să îndeplinim cele mai înalte standarde de dezvoltare pentru camioanele noastre, în special atunci când vine vorba de subiecte orientate spre viitor despre electromobilitate, conducere automată și digitalizare în sectorul nostru".