Mercedes-Benz

Noul A 35 4MATIC Saloon: înainte de timp

27.03.2019

new, Mercedes-AMG, A, 35, 4MATIC, Saloon, Noul, înainte, timp, sedan, dinamic, compact, Chișinău, Moldova, autovehicul, cumpărare, distribuție auto, siguranță, design, exclusivitate, confort, comod
Noul A 35 4MATIC Saloon completează gama AMG cu cel mai recent model atrăgător. Această mașină este concepută, în primul rând, pentru tinerii grupuri țintă interesate de un nivel ridicat de performanță și în spațiul necesar pentru pasageri și bagaje. Timpul de accelerație de 4,8 secunde pentru viteza de 0-100 km / h și o viteză maximă de 250 km / h (cu limitare electronică) îndeplinesc cerințele acestor clienți, atât în ​​dinamica de conducere ridicată, cât și într-un segment compact.
Sedanul cu patru uși se bazează pe un ampatament de 2.729 milimetri și demonstrează proporții puternice dintr-un sedan dinamic și compact, cu console scurte sportive în față și în spate. Grila radiatorului cu două jaluze, șorțul frontal al AMG Line, splitterul frontal și elementele de cromare din argint, distingă caracteristicile de design AMG.
Un capăt din față armat crește stabilitatea la viraje chiar și atunci când conduceți la viteză. Așa-numita "placă de forfecare" - o placă de aluminiu sub motor - crește rigiditatea de torsiune și rezistența la îndoire la partea din față a mașinii. Două brațe diagonale suplimentare în partea din față a fundului reduc de asemenea răsucirea și creșterea rigidității.