Mercedes-Benz

GLC CUV - dinamic, puternic și cu propulsie electrificată

28.12.2022

Chiar și la prima vedere, acest lucru este subliniat de designul său cu proporții unice, suprafețe dramatice, margini modelate cu precizie și un interior clar aranjat, de înaltă calitate. De asemenea, impresionează prin performanța de conducere și eficiența sa.
GLC este disponibil doar ca hibrid: fie ca hibrid plug-in, fie ca hibrid ușor, cu tehnologie de 48 volți și generator de pornire integrat. Hibrizii plug-in oferă o autonomie de peste 100 de kilometri (WLTP) - perfect pentru conducerea zilnică predominant electrică. GLC este acasă pe orice teren: fie pe drum, fie în afara drumului, impresionează prin confort și agilitate.
Noua direcție pe puntea spate o face și mai manevrabilă și mai sigură. În afara drumului, marchează cu numeroase dotări precum 4MATIC standard, conducerea off-road pur electrică la modelele plug-in, ecranul off-road și „capota transparentă”.
„Cu noul GLC, continuăm o poveste de succes în viitor: de la introducerea sa, 2,6 milioane de clienți s-au hotărât în favoarea unui model din această populară serie SUV. Fiind cel mai bine vândut model Mercedes-Benz în ultimii doi ani, este unul dintre cele mai importante vehicule din portofoliul nostru de produse. Sunt încrezător că noul GLC, cu combinația sa de plăcere dinamică a condusului, design modern și funcții precum cockpit-ul off-road și navigația noastră în realitate augmentată MBUX îi va încânta pe ambii aventurieri. și familiile”, spune Britta Seeger, membru al Consiliului de Administrație, Mercedes-Benz Group AG, responsabil pentru vânzări.
Standardele înalte ale noului GLC sunt evidente în fiecare detaliu. De exemplu, cea mai recentă generație a sistemului de infotainment MBUX (Mercedes-Benz User Experience) îl face și mai digital și mai inteligent - atât hardware-ul, cât și software-ul au făcut un salt major înainte: imaginile strălucitoare din șofer și afișajul central facilitează controlul vehiculului și funcțiile de confort. Ambele ecrane LCD oferă o experiență holistică, estetică, cu informații prezentate într-o manieră structurată și clară. Navigarea pe ecran complet oferă șoferului cea mai bună ghidare posibilă a traseului. MBUX Augmented Reality pentru navigare este disponibilă ca opțiune. O cameră înregistrează împrejurimile din fața vehiculului.
Afișajul central arată imaginile în mișcare și, de asemenea, suprapune obiecte virtuale, informații și markeri. Acestea includ, de ex. semne de circulație, săgeți de direcție, recomandări de schimbare a benzii și numere de case. Acest lucru poate face navigarea mult mai ușoară, mai ales în zonele urbane.
„Noul GLC vine cu toate atributele care fac ca un SUV Mercedes-Benz să fie ceea ce este: siguranță la manevrabilitate fără compromis pe șosea, dinamică remarcabilă a condusului și performanță superioară în teren”, este modul în care caracterizează Jörg Bartels, șeful de integrare generală a vehiculelor.