Mercedes-Benz

Mercedes-Benz GLC Coupé: o nouă privire extraordinară

27.03.2019

new, Mercedes-Benz, GLC, Coupé, nouă, privire, extraordinară, MBUX, farurilor, standard, de, înaltă, performanță LED, Chișinău, Moldova, autovehicul, cumpărare, distribuție auto, siguranță, design, exclusivitate, confort, comod
GPL coupe impresioneaza prin aspectul sau, sistemele inovatoare de asistare a condusului, o noua gama de motoare si cel mai nou sistem de informare si divertisment de la ultima generatie de Mercedes-Benz MBUX cu o gama larga de optiuni. Sistemele îmbunătățite de asistență la volan au fost extinse prin adăugarea, printre altele, a ieșirii din funcțiile de avertizare, a funcțiilor de coridor de urgență și a blocajelor de trafic din coadă. De asemenea, noul este Trailer Maneuvering Assist, care ajută la manevrarea în sens invers.
GPL Coupe se remarcă prin aspectul dinamic și liniile elegante. Trăsăturile caracteristice ale performanței off-road sunt capătul frontal predominant, formele puternice și piesele standard cromate, cum ar fi protecția spate față și spate. Caracterul său de coupe este marcat de o siluetă înclinată, cu o linie de acoperiș redusă și o fereastră spate. Partea frontală a coupe-ului GLC include o grila de diamante cu o stea încorporată și o singură grila caracteristică coupe-ului, completată de prizele de aer caracteristice și de noile contururi ale farurilor standard de înaltă performanță LED.