Mercedes-Benz

Noul Mercedes-Benz GLB: pentru familie și prieteni

05.10.2021

Новый Mercedes-Benz GLB: для семьи и друзей
Proporții puternice cu consoluri scurte și design off-road, precum și tracțiunea integrală opțională 4MATIC și un sistem special de iluminare off-road care ajută la detectarea obstacolelor direct în fața mașinii la viteze mici - noul Mercedes-Benz GLB este un SUV versatil. Este, de asemenea, o mașină de familie spațioasă: este primul Mercedes-Benz compact din acest segment disponibil cu șapte locuri ca opțiune.
Cele două locuri din al treilea rând pot găzdui pasageri cu o înălțime de până la 1,68 metri. Cu motoare cu patru cilindri puternice și eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil, sisteme de ultimă generație de asistență a șoferului cu asistență în comunicarea șoferului, sistemul de infotainment MBUX cu comenzi tactile intuitive și control de confort ENERGIZANT, un nou membru al familiei (L / W / H: 4634/1834/1658 mm) are toate avantajele generației actuale de mașini compacte Mercedes-Benz.
GLB este prima mașină compactă Mercedes-Benz care oferă un al treilea rând de scaune ca opțiune cu două scaune individuale suplimentare. Scaunele oferă pasagerilor până la 1,68 metri înălțime.
Gama largă de sisteme de siguranță include tetiere retractabile, centuri de siguranță cu întinzătoare pentru centuri, un airbag lateral care protejează și pasagerii din al treilea rând de scaune, precum și ancoraje ISOFIX și centură de ancorare TOP-Tether pentru potrivirea scaunelor auto pentru copii. Acestea pot fi utilizate pentru a asigura până la patru scaune pentru copii în spatele habitaclului.
Detaliile de confort din al treilea rând includ 2 suporturi pentru pahare între scaune, precum și 2 compartimente de depozitare cu inserție cauciucată în partea stângă și dreaptă a căptușelii portbagajului, fiecare cu un port USB. Scaunele pot fi rabatate astfel încât să fie la același nivel cu podeaua portbagajului pentru a mări spațiul pentru bagaje.