Mercedes-Benz

Noul Mercedes-Benz GLS: Clasa S a SUV-urilor

01.10.2021

The new Mercedes-Benz GLS: The S-Class of SUVs
Noul Mercedes-Benz GLS este cel mai mare și mai luxos SUV al Mercedes-Benz și, mai presus de toate, oferă mai mult: mai mult spațiu, mai mult confort, mai mult lux. Prezența încrezătoare a exteriorului său provine din dimensiunile sale impresionante, care sunt chiar mai mari decât cele ale predecesorului său (lungime +77 mm, lățime +22 mm).
Unul dintre avantajele ampatamentului mai lung de 60 mm este spațiul interior, mai ales în al doilea rând. Cele trei rânduri de scaune complet reglabile electric oferă tuturor pasagerilor un spațiu generos și un confort remarcabil de așezare. Scaunele din al treilea rând pot fi coborâte în podea pentru a mări spațiul portbagajului (până la 2400 litri), în timp ce scaunele din al doilea rând se pliază plat.
În plus, este disponibilă pentru prima dată o variantă cu șase locuri, cu două scaune spate individuale de lux în al doilea rând de scaune. Sărbătorind premiera mondială în GLS 580 4MATIC (consum combinat de combustibil: 10,0-9,8 l / 100 km; emisii combinate de CO2: 229-224 g / km) [1] este un motor V8 electrificat cu EQ Boost - un sistem de 48 de volți cu starter-generator integrat.
Fiind clasa S a SUV-urilor, noul GLS își răsfește pasagerii, în special cei din spate.Caracteristicile cheie de confort dintr-o privire:
- Sistem de divertisment pentru scaunele din spate MBUX: Două ecrane tactile de 11,6 inci pentru film, muzică și plăcere pe internet -- Pachet confort spate Plus: tabletă separată pentru controlul tuturor funcțiilor de confort și divertisment MBUX de pe scaunele din spate  -- Scaune reglabile electric, standard, la fel ca funcția Easy-Entry, care facilitează intrarea și ieșirea din al treilea rând de scaune
- Plierea simplă a tuturor scaunelor din spate la simpla apăsare a unui buton
- Alegerea fie a banchetei spate cu trei locuri, fie a două scaune individuale de lux cu cotiere în al doilea rând
- Două locuri depline în al treilea rând (pentru persoane cu o înălțime de până la 1,94 m)
- Scaune încălzite și porturi de încărcare USB separate și pentru al treilea rând
- Dispune de control automat al climei în cinci zone.
"Noul GLS este Clasa S a SUV-urilor premium. Întruchipează luxul, încrederea și inteligența ca aproape niciun alt vehicul", afirmă Ola Källenius, membru al Consiliului de administrație al Mercedes-Benz Group AG responsabil cu cercetarea corporativă și Mercedes-Benz Dezvoltarea mașinilor.