Mercedes-Benz

Document nu a fost găsit.

Din păcate, pagina solicitată nu este accesibilă publicului.

Fehler 403: Display not possible

Vă rugăm să faceți clic pe linkul de mai jos pentru a accesa pagina principală Mercedes-Benz.

Centru servicii

Autoturisme

Mecanismul, bine pus la punct, de întreţinere şi reparare a autovehiculelor în centrele Autoservice ale reprezentantului oficial al Mercedes-Benz, compania Grand Premium, ne permite să declarăm cu certitudine că automobilul Dvs. va rămâne un automobil „Mercedes-Benz”. Noi permanent perfecţionăm sistemul de întreţinere tehnică a automobilelor noastre făcând-ul cât mai comod şi accesibil.

Autocamioane

Centrele Autoservice pentru repararea şi întreţinerea autocamioanelor şi autovehiculelor de mic tonaj sunt dotate cu utilaj ultraperformant.

Gama noastră de autovehicule

Autoturisme

Atenția dvs. este prezentată întregii game de autoturisme Mercedes-Benz.

Comerciale ușoare

Pentru ca firma dvs. să funcționeze optim și să vă puteți concentra pe muncă, aveți nevoie de parteneri puternici și de încredere - vehicule ușoare Mercedes-Benz.

Despre companie

Compania "Grand Premium" SRL

Compania Grand Premium este distribuitor oficial unic al automobilelor Mercedes-Benz în Republica Moldova, care din decembrie 2007 a încheiat un contract direct cu Mercedes-Benz (Stuttgart, Germania).
În saloanele de automobile, inaugurate de compania Grand Premium în Chişinău şi Bălţi, manageri cu experienţă în domeniu vor oferi clienţilor o gamă variată de autoturisme şi autocamioane Mercedes-Benz.