Mercedes-Benz

Design-icoana timpului nostru

mercedes, me, cls, design

O sarcină extrem de interesantă a fost pusă în fața designerilor exteriori ai concernului Mercedes-Benz Group AG. Atât provocarea, cât și misiunea în același timp – de a face o astfel de mașină, care a devenit deja o descoperire autentică în industria auto, numai în forme și mai avansate. La urma urmei, toată lumea își amintește de debutul CLS, care a fost un adevărat pionier: introducerea lumii în 2004, primul coupe cu patru uși, marca Mercedes-Benz a inventat astfel un nou segment de automobile.

Acum, la început, există deja a treia generație de mașini CLS, iar noi vedem din nou o capodoperă. Și nasul înclinat, ca un nas de rechin, partea din față a corpului și silueta grilei radiatorului, o linie de acoperiș în cădere și faruri LED extrem de înguste și faruri din două secțiuni - toate elementele din această mașină provoacă un anumit fior, emoționează. Renunțarea la jgheaburi și fațete în design a permis să-l reducă la un maxim scurt și deja unul provoacă emoții.

Automobilul, desigur, este dotat cu cele mai moderne sisteme auxiliare, în salon vă așteaptă un echipament luxos la nivelul clasei S, cu funcția de gestionare a confortului Energizing - un întreg program de îmbunătățire a bunăstării. În plus, CLS diferă în mod literal printr – o inovație vibrantă-deflectoare de suflare iluminate. Noul CLS este o icoană de design a timpului nostru, reînnoind încă o dată standardele din segmentul său.