Mercedes-Benz

Noua clasă A

Bine ați venit în era mobilității intuitive!
Noua clasă A, new, A-Class, autovehicul intuitivă, considerăm noua clasă A ca o autovehicul cool, simbolizând modul de viață, Mercedes-Benz, Chișinău, Moldova, autovehicul, cumpărare, distribuție auto, Grand Premium, confort, siguranță

Clasa A a fost întotdeauna un motor al inovației - de la debutul său în 1997. Și acum cunoașteți ultima sa generație - prima autovehicul  care vă înțelege și pe care îl veți înțelege intuitiv.

Autovehicul intuitiv

Cu aceast autovehicul  începe o nouă socoteală. La urma urmei, noua clasă A are o proprietate cu adevărat extraordinară: șoferul din ea începe imediat să se simtă ca acasă. Timp de mai bine de 20 de ani, Clasa A a rămas la fel de inovatoare și de succes. Acum, odată cu lansarea unei noi generații, aceast  autovehicul, păstrându-și punctele forte, s-a schimbat fundamental.

Clasa A a devenit mai largă, mai spațioasă și chiar mai nobilă ca niciodată - așa este calitatea acestui autovehicul  în 2018. Mai mult, cea mai ambițioasă inovație este principiul mobilității intuitive. Începeți cel puțin cu asistentul de configurare, pe care dezvoltatorii îl numesc cu drag „Vrăjitorul”. Fără să aruncăm o privire asupra manualului de instrucțiuni, veți găsi rapid rulmenții dvs.: este posibil să înțelegeți ce funcționează și cum, fără efort.

Inteligența artificială a autovehicul ui Clasa A îți recunoaște nevoile și se adaptează dorințelor tale. Dacă simțiți frig, va fi suficient să spuneți  fraza: „mi-e frig” - iar încălzitorul se va aprinde automat. În funcție de opțiunea de configurare, puteți determina, de asemenea, atmosfera de lumină din cabină, adaptându-l la muzica preferată: de exemplu, albastru pentru muzică relaxantă, roșu pentru muzică rock.

Clasa A dvs. Tine minte unde preferați să călătoriți cel mai des, vă cunoaște melodiile preferate (și cele pe care le place familia ta), vă oferă posibilitatea de a apela telefonul smartphone folosind cuvântul cheie care indică abonatul. Un asistent vocal inteligent este activat fie prin apăsarea unui buton de pe volan, fie spunând comanda Hei, Mercedes. Acum nu este persoana care trebuie să se adapteze la autovehicul, ci invers. Ei bine, cum se simte această mobilitate intuitivă? Și deja trebuie să experimentați acest lucru.

Cum este creat un autovehicul  în care oamenii simt imediat că sunt înțeleși? Mercedes-Benz știe răspunsul - sunt creatorii noii clase A.

„Clasa A a fost deja un produs foarte puternic; cu toate acestea, colegii noștri de la departamentul de proiectare au reușit să-și înnoiască noua generație cu un set întreg de lucruri corecte ”

Mercedes-benz, new, А-Class, Chisinau, Moldova, cumpărare, autovehicul, noua, distribuție auto, DISTRONIC, unic,
Axel Harris
Șef de gestionare și vânzări de produse

Știm că așteptările sunt mari. Deoarece chiar prima Clasa A, introdusă în urmă cu 20 de ani, avea deja soluții tehnice avansate care au devenit decisive pentru industrie. Și actuala clasă A este apreciată și meritată de clienții săi. Sunt absolut sigur că noua clasă A, care combină funcționalități ridicate și design impresionant, va fi acceptată cu nu mai puțin entuziasm. Pe de o parte, am ascultat cu atenție dorințele clienților noștri și am lucrat serios pentru a le lua în calcul în autovehicul  unei noi generații. Deci, de exemplu, acum are mai mult spațiu decât predecesorul său. Pe de altă parte, cu siguranță ne vom surprinde foarte mult clienții, pentru că din punct de vedere tehnologic am înzestrat clasa A cu ADN nobil, intelectual.

Noul nostru concept de interfață de utilizator implică o interacțiune intuitivă între o persoană și un autovehicul. Oricine a avut odată experiență cu un astfel de sistem va înțelege imediat ce câștig imens oferă. Permite utilizatorului să comunice cu autovehiculul  foarte simplu - printr-un discurs natural.

Aceasta este o caracteristică complet unică în această clasă auto, deși îmi pot imagina că în curând cumpărătorii vor aștepta inițial ceva similar. Și astfel  autovehiculul  nostru stabilește noi standarde aici. Utilizând ca exemplu noua clasă A, marca Mercedes-Benz a dovedit posibilitatea introducerii celor mai avansate tehnologii în segmentul automobilelor entry-level. În plus, ulterior vom lansa actualizări pentru acesta în același mod ca și pentru un smartphone. Adică, clientul poate fi întotdeauna sigur că autovehiculul  său  folosește cel mai recent software.

Ceea ce îmi place mai ales la noua clasă A este senzația pe care o simți când te așezi în cabină: te simți ca o mână într-o mănușă perfect potrivită. Am putut obține acest efect printr-o combinație de diferite soluții în cadrul unui concept comun consistent.

Noua clasă A, new, A-Class, autovehicul intuitivă, considerăm noua clasă A ca o autovehicul cool, simbolizând modul de viață, Mercedes-Benz, Chișinău, Moldova, autovehicul, cumpărare, distribuție auto, Grand Premium, confort, siguranță
Zimone Kurek
designer interactiv

Printre funcționalitățile pe care le-am ajutat să dezvolt pentru noua clasă A, una dintre principalele este asistentul de tuning, îl numim vrăjitor printre noi. Acesta este un sistem cu o intuiție foarte dezvoltată, care ajută clienții să înțeleagă rapid cum funcționează autovehiculu lor.

La dezvoltarea interfeței cu utilizatorul, a trebuit să căutăm răspunsuri la o serie de întrebări diferite, dar totuși cheie: cât de multe informații poate percepe o persoană la un moment dat? La ce se concentrează ochiul șoferului când privește ecranul? Câte informații pot fi plasate pe ecran?

Am studiat știința cognitivă - știința funcțiilor cognitive superioare, cum ar fi percepția vizuală, învățarea și emoțiile. Această disciplină se află la intersecția informatică, psihologie, neurobiologie, lingvistică, matematică și logică. Drept urmare, cunoștințele interdisciplinare m-au ajutat să analizez domeniul de interacțiune între om și autovehicul din diferite unghiuri și apoi să dezvolt soluții eficiente pentru acest lucru.

„Vedem noua clasă A ca o mașină mișto, simbolizând stilul de viață”

Așa l-au descris specialiștii săi în proiectarea de culori și materiale. Eram gata să pornim într-un drum nou, neîncadrat, care să combine temperamentul cu compostura, dar, în același timp, nu am pierdut niciodată din vedere istoria culorilor Mercedes-Benz. A început astfel o perioadă plină de creativitate pentru noi.

Noua clasă A, new, A-Class, autovehicul intuitivă, considerăm noua clasă A ca o autovehicul cool, simbolizând modul de viață, Mercedes-Benz, Chișinău, Moldova, autovehicul, cumpărare, distribuție auto, Grand Premium, confort, siguranță
Claudia Brown
Șef de proiectare pentru soluții și materiale color

Am explorat tendințe din lumea modei până la cultura muzicală, am citit prin bloguri pe stilul străzii, am participat la prezentări de modă și chiar am mers la o expoziție de mobilă din Milano. Culorile noii clase A ar trebui să fie elegante și elegante. Așa că am ajuns în sfârșit la soluțiile de culori la modă pentru corp în combinație cu scheme progresive de design interior.

Printre ele se numără o linie tânără de stil, care evocă asocieri evidente cu îmbrăcăminte sport, datorită combinației de negru cu țesătură Neva gri și cusături sportive de portocaliu.

Interiorul „albastru indigo” din interior a fost inspirat din denim și simbolizează un stil de stradă încrezător. Oferind o serie de soluții decorative, inclusiv elemente realizate din lemn natural poros, linia de produse Progresivă oferă Clasei  A o atmosferă autentică și exclusivă inerentă  autovehiculelor  Mercedes-Benz.

Linia de performanță sportivă AMG folosește combinații de culori pentru interior, cum ar fi perle gri negru / titan sau negru / gri Neva. Ambele sunt combinate ideal cu culoarea caroseriei albului metalic digital, proiectat special pentru clasa A. Elementele din aluminiu completează aspectul sportiv.

O altă opțiune de individualizare este oferită de iluminarea interioară LED cu 64 LED opțională. De asemenea, am introdus diverse stări de iluminare. O caracteristică deosebit de atractivă a noii clase A este evidențierea deflectoarelor de flux de aer, care se referă și la cele mai noi mașini concept Mercedes-Benz.

„În dezvoltarea experienței interacțiunii, am urmărit trei obiective principale”

Noua clasă A, new, A-Class, autovehicul intuitivă, considerăm noua clasă A ca o autovehicul cool, simbolizând modul de viață, Mercedes-Benz, Chișinău, Moldova, autovehicul, cumpărare, distribuție auto, Grand Premium, confort, siguranță
Marco Santi 
Inginer în experiență de interacțiune (UX)

În primul rând, conținutul și managementul trebuiau organizate astfel încât o persoană să se simtă imediat acasă. Astfel încât clientul, odată ajuns în clasa A, să își poată da seama instantaneu ce și ce pentru ce.

În al doilea rând, pentru a dezvolta ceva care ar putea mulțumi cu adevărat clienții de care se pot bucura mult timp și nu doar în primele două săptămâni. Așa că, de fiecare dată când urcă în autovehicul, își amintesc: „E minunat să obții mereu exact informațiile de care am nevoie doar”.

În al treilea rând, având în vedere că toți oamenii sunt foarte diferiți, am vrut să creez un sistem care să poată fi configurat pentru oameni diferiți și pentru diferite stări de spirit. Un sistem pe care toată lumea l-ar putea face pur personal.

„Am dezvoltat prototipul noii clase A într-un stadiu foarte timpuriu, pentru a putea sta și privi din el”

Noua clasă A, new, A-Class, autovehicul intuitivă, considerăm noua clasă A ca o autovehicul cool, simbolizând modul de viață, Mercedes-Benz, Chișinău, Moldova, autovehicul, cumpărare, distribuție auto, Grand Premium, confort, siguranță
Frank Weinert 
Șef de proiectare auto compactă

Am început să ne punem tot felul de întrebări legate de funcționarea zilnică a autovehicului  - simple, dar extrem de importante, de exemplu: ce văd în timp ce stau în aceast  autovehicul? Este clar că nu este obligat să ofere o panoramă minunată a cerului înstelat, cu toate acestea, șoferul clasei A are nevoie de o vedere excelentă asupra drumului. Și deși aceasta este un  autovehicul compact, oferă o adâncime spațială semnificativă  între șofer și parbriz.

Stâlpii frontali au devenit mai îngustați; între ele și oglinzile exterioare există o deschidere suplimentară pentru vizualizare. Acest lucru va ajuta șoferul să observe pietoni sau bicicliști care se deplasează în direcția diagonală mult mai ușor. În ceea ce privește ușile, aici am împins granițele posibilului. Au devenit mai subțiri și oferă acum șoferului un spațiu de 3,5 cm mai mult la nivelul cotului.

Unul dintre colegii mei, un biciclist pasionat, a remarcat odată că nu ar dori să-și ducă bicicleta în afara, pe un suport pentru biciclete, ci ar prefera să o plaseze în portbagaj, de dragul unei siguranțe mai mari. Și am făcut posibil: împărțind luminile din spate, am mărit lățimea capacului portbagajului. Acum, colegul meu, după ce a îndepărtat rapid roțile, își poate pune ușor bicicleta înăuntru, fără a fi nevoie să pliați scaunele din spate.

Căruciorul pentru copii se potrivește cu ușurință și în portbagajul noii clase A. În plus, acum puteți lua cu dumneavoastră la bord nu patru cutii cu băuturi, cum a fost cazul predecesorului său, dar deja șase.

„Clasa A - un automobile pentru cei care au crescut cu smartphone-uri”

Noua clasă A, new, A-Class, autovehicul intuitivă, considerăm noua clasă A ca o autovehicul cool, simbolizând modul de viață, Mercedes-Benz, Chișinău, Moldova, autovehicul, cumpărare, distribuție auto, Grand Premium, confort, siguranță
Christian Gugeli
manager Mercedes me connect

Pentru astfel de clienți, a devenit acum posibil să comunice direct cu automobilul  în sine și într-un mod mult mai convenabil ca niciodată. Știți ce înseamnă litera „A” în numele acestui automobil? Avangard. Și acest lucru se manifestă prin caracteristici precum un compartiment pentru încărcare inductivă, răspunsul nostru la un inconvenient foarte comun. Acum, am introdus smartphone-ul în compartimentul de încărcare și începe să se încarce automat. Deci nu trebuie să caut cabluri, încărcătoare sau prize.

Totuși, potențialul integral al automobilului  Clasa A este dezvăluit, în combinație cu aplicația mobilă Mercedes me (care va fi implementată în Rusia anul acesta. Notă Mercedes me Russia). Astfel, de exemplu, simbolul biroului va permite clientului să folosească  automobilul  ca birou pe roți: calendarul automobilului îi va oferi posibilitatea de a verifica ședințele viitoare, iar sistemul de navigație va direcționa automobilul către locul de întâlnire. Sistemul de telefonie în sine se va alătura teleconferinței, fără a distrage șoferul cu cerințele de a introduce codul PIN și îi va permite, de asemenea, să efectueze toate apelurile necesare.

În plus, aplicația mobilă are o mulțime de alte funcții. Astfel, șoferul, aflat în afara automobilului, va putea verifica nivelul de combustibil. De asemenea, îi poate spune cele mai apropiate opțiuni de parcare și chiar poate informa despre disponibilitatea posibilă a locurilor folosind simboluri roșii și verzi.

"Lucrul meu cel mai preferat în cabină? Afișaj larg și în creștere pe ecran lat "

Noua clasă A, new, A-Class, autovehicul intuitivă, considerăm noua clasă A ca o autovehicul cool, simbolizând modul de viață, Mercedes-Benz, Chișinău, Moldova, autovehicul, cumpărare, distribuție auto, Grand Premium, confort, siguranță
Hartmut Zinkwitz 
Șef de design interior

Interiorul noii Clase A este unic, mai ales în ceea ce privește arhitectura spațială deschisă și conceptul ultra-modern de indicare și control. Abordarea noastră pură, inspirată de purism, este o revoluție din interior.

Panoul de bord cu afișaj pe ecran lat este complet digital, chiar și săgeata spionometrului nu mai este o parte mecanică. În clasa S, aceasta este deja folosită, iar proprietarii de automobile  compacte se pot bucura de ea. Telefonia și navigarea pe ecran sunt acum parte a configurației de bază a noii clase A și întregul sistem multimedia poate fi controlat prin intermediul panoului tactil al consolei centrale.

Găsirea  automobilului  noaptea acum este probabil și mai ușoară pentru mine decât în ​​timpul zilei. Sunt mândru de iluminarea interioară LED oferită ca o opțiune și unică pentru acest segment. O paletă de 64 de culori și capacitatea de a combina lumina directă cu forma reflectată, o stare de iluminare complet specială în cabină. Acest lucru a devenit posibil datorită faptului că, chiar și în etapa unei schițe timpurii, ne gândeam deja la iluminarea cabinei.

De asemenea, re-proiectate și deflectoare de flux de aer. Par a fi turbine și sunt, de asemenea, evidențiate. Dacă scad temperatura în cabină, încep să strălucească în albastru, iar când o ridic, în roșu. Aceste mici detalii au fost foarte importante pentru noi.

Noua clasă A, new, A-Class, autovehicul intuitivă, considerăm noua clasă A ca o autovehicul cool, simbolizând modul de viață, Mercedes-Benz, Chișinău, Moldova, autovehicul, cumpărare, distribuție auto, Grand Premium, confort, siguranță
Robert  Lesnik
Șef de design exterior

Întrucât Clasa A este cea mai atletică și cea mai progresivă din segmentul său, noi, designerii exteriori, ne-am concentrat atenția maximă pe asigurarea faptului că proporțiile noii clase A sunt armonioase.

Proporțiile sunt o componentă cheie a designului auto, iar autoturismele Mercedes-Benz au fost mereu distinse prin proporții senzaționale. Ne dorim ca totul să fie pe loc, chiar dacă ne străduim să întruchipăm perfect simplitatea. Deci, putem elimina o linie aici, una - acolo.

De această dată, calea noastră a fost îndreptată către o simplitate și o claritate și mai mare: oferim lucrurilor formă nu datorită liniilor, ci datorită avioanelor. Partea mea preferată în noua clasă A? Aș numi partea frontală joasă cu o grilă radiator în stil Panamericana în combinație cu farurile LED Multibeam elegante, perfect precise. Capătul frontal al caroseriei, care era îndreptat în jos, a fost poate cea mai radicală dintre deciziile noastre, deoarece, cu tot accentul pus pe sportivitate, a fost important pentru noi, desigur, să oferim protecție maximă pietonilor în caz de coliziune. Roțile mari sunt, fără îndoială, o soluție neobișnuită: noua clasă A are cele mai mari roți din segment.

Provocarea pentru noi, chiar și o provocare în general, a fost dorința, pe de o parte, de a menține aspectul extrem de sportiv al predecesorului, iar pe de altă parte, de a adăuga și mai multă funcționalitate. Și sunt convins că am reușit. Automobilul  trebuie să fie intelligent  și frumoas  în acelaș timp, iar noua clasă A este o dovadă în acest sens.