Mercedes-Benz

Câștigătorii arată astfel: Clasa C

С-Class, mercedes, me, mercedesbenz,

La fel de dinamic ca întotdeauna

Să ne sprijinim pe lauri ar fi ispititor. La urma urmei, Clasa C este premiată, vândută de milioane în întreaga lume. Pe scurt, este un lider în clasa sa. Cu toate acestea, cele mai bune se datorează doar faptului că sunt îmbunătățite în mod constant.

De aceea, designerii și inginerii Mercedes-Benz au făcut totul pentru a face modelele sale și mai sportive, confortabile și în același timp mai sigure.

luminoase, economice, LED, faruri, Câștigători, uite, deci, Clasa C, Clasa C, mercedes, eu, mercedesbenz, Mercedes, Mercedes, dinamic, ca niciodată,
Clasa S Sedan: Faruri LED de mare putere

Și acum, pentru a 25-a aniversare, Clasa S a primit o mulțime de inovații. De exemplu, faruri luminoase și, în același timp, economice, cu putere crescută, precum și o lumină de coadă special concepută pentru sedan, care noaptea va atrage priviri admirabile în clasa C.

Tabloul de bord are un grup de instrumente complet digital, un afișaj mare, multimedia. Și, desigur, mașina este complet integrată în rețea. Sistemele auxiliare actuale - multe dintre ele sunt împrumutate din noua clasă S - conferă clasei C un nou impuls cu ocazia aniversării sale.

Mercedes me

Câștigători, arată, ca, Clasa C, Clasa C, mercedes, eu, mercedesbenz, Mercedes-Benz, dinamic, ca niciodată, luminos, economic, LED, faruri,

Smartphone-ul dvs. este cheia lumii Mercedes-Benz. Cu ea îți poți explora mașina. Aproape în fiecare zi, Mercedes-Benz deschide noi oportunități pentru clienții săi.

Înregistrați și descărcați aplicația mobilă Mercedes me pentru iOS și Android.

Apariția campionului

Întreaga familie Clasa C apare proaspăt anul acesta. Pentru ei și noi opțiuni de vopsire corporală, cum ar fi „argintul Mojave” sau „grafitul gri”.

Opțiunile echipamentelor, cum ar fi iluminarea interioară cu LED în 64 de culori, controalele de confort energizante, inclusiv funcția de masaj sau sistemul de sunet surround Burmester® fac din orice călătorie o plăcere.

„C” din clasa C este prima literă a cuvântului Campion, care reflectă mai mult decât oricând esența sa.