Mercedes-Benz

Î.C.S. „Top Leasing” S.R.L.

mun. Chişinău, str. Alexandru cel Bun, 108/1, et. 3
Tel.: 022-835-820
Fax: 022-835-821
E-mail: office@topleasing.md
Website: www.topleasing.md

Î.C.S. „Top Leasing” S.R.L. este o companie cu capital integral strain – occidental. Fondatorii companiei au o bogată experienţă financiară şi o reputaţie ireproşabilă. Activând din octombrie 2006, Î.C.S. „Top Leasing” S.R.L. s-a impus în scurt timp pe piaţa Moldovei datorită profesionalismului şi calităţii serviciilor oferite. Succesul companiei este asigurat în mare masură de personalul companiei, creat dintr-o echipă dinamică de profesionişti, dar şi datorită principiilor fundametale utilizate în activitatea de zi cu zi:

  • Calitate. Compania este orientată spre client, oferind condiţii avantajoase şi prestând servicii de calitate.
  • Responsabilitate. Compania îşi respectă cu stricteţe responsabilităţile şi obligaţiile stipulate în contractul de leasing.
  • Rapiditate. Personalul companiei acţionează cu promptitudine în analizarea în termene cât mai scurt posibile a dosarelor pentru luarea unei decizii favorabile clientului.
  • Flexibilitate. Compania dispune de o varietate largă de produse şi servicii şi abordează individual fiecare client, ajustându-se prompt la schimbările de pe piaţa financiară
  • Confidenţialitate. Toată informaţia despre client oferită în scopul obţinerii finanţării se păstrează în strictă confidenţialitate.
Condiţiile de finanţare
DobândaDobînda de leasing unicăAvans minimPerioada de finanțareAsigurare
11,99%2%25%12-48 lunide la 4% până la 4,5%