Mercedes-Benz

Piesele de schimb originale

Piesele de schimb originale

Piesele de schimb originale

Din primele schițe ale designerului și până la transportorul fabricii Mercedes-Benz, acesta păstrează și îmbunătățește calitățile unice ale mașinilor sale.

Acest lucru le face originali reprezentanți originali ai mărcii. De aceea este foarte important ce fel de piese de schimb folosiți la servirea unei mașini. La elaborarea pieselor de schimb, inginerii Mercedes-Benz iau în considerare specificul unui anumit vehicul. Ei colectează toate informațiile posibile într-un singur întreg și vin întotdeauna la rezultate remarcabile.

Prin urmare, utilizarea pieselor de schimb originale este cheia unei operațiuni complete și sigure a mașinii. Creat cu îndemânare, protejat de un design unic de ambalare, marcaje și coduri de bare, acestea oferă o operație stabilă și fără probleme.

Luptă detalii

Dacă detaliile și piesele sunt făcute ca sa lucreze împreună efectiv oare trebuie de găsit înlocuitor?

Numai piesele de schimb originale pot oferi fiabilitate și o durată lungă de viață a unei mașini Mercedes-Benz. Fiecare dintre ele este proiectată luând în considerare caracteristicile specifice ale fiecărei model de autoturism și trece prin numeroase teste care garantează un maximum de confort și siguranță, iar Mercedes-Benz - o condiție tehnică impecabilă.

Placute de frînă originale

Plăcuțele de frână originale  Mercedes-Benz sunt concepute special pentru o interacțiune optimă între sistemul de frânare și obținerea celei mai bune performanțe de frânare.

Discurile de frână originale

Îndeplinind funcțiile sale, discurile si plăcuțele de frână, se uzurpează cu timpul. Înlocuirea lor în timp cuvenit este o parte  importantă a siguranței dumneavoastră.

Discuri din aliaj originale

Discurile Mercedes-Benz au un design exclusiv și sunt produse din materiale de înaltă calitate. Făcând parte din anvelope, aceștia au sarcini semnificative atunci când lovesc un obstacol sau când cad în groapă. 

Lamele ștergătoarelor originale

Lamele ștergătoarelor originale Mercedes-Benz asigură un confort sporit la condus și un senzor de uzură care va indica când să le înlocuiți.

Filtru habitaclu original

Filtrele habitaclu originale Mercedes-Benz curăță eficient aerul care pătrunde in automobil prin sistemul de aer condiționat. 

Filtrele de aer originale

Filtrele de aer originale Mercedes-Benz pot efectua simultan două funcții: filtrarea chiar și celor mai mici particule de praf și asigurarea fluxului de aer necesar.

Bujii de încălzire originale

Sarcina principală a bujiilor de încălzire este aceea de a asigura formarea continua a scântei necesară pentru aprinderea amestecului aer-combustibil în motor.

Amortizoare originale

Calitatea și funcționalitatea amortizoarelor influențează în mod decisiv ținuta de drum și implicit siguranța dvs. În orice situație de condus – la frânare, accelerare sau manevrare - amortizoarele originale "Mercedes-Benz" demonstrează convingător avantajele lor.

Ulei de motor original "Mercedes-Benz"

Dezvoltat cu participarea directă a echipei, creând automobilele legendare Mercedes-Benz - oameni de știință, ingineri și specialiști de cea mai înaltă clasă.

Ulei de motor original