Mercedes-Benz

Limuzina compactă Clasa A

Senzația unui spațiu  mai mare.
Mercedes-benz, Clasa A,  Limuzina, compactă, Hatchback, siguranță, confort, Senzația, unui, spațiu,  mai, mare.

Siguranță exemplară și confort ce stimulează performanța.

La ore de vârf, în călătoriile lungi pe timp de noapte sau pe trasee necunoscute, noua dumneavoastră limuzină Clasa A vă face viața sesizabil mai ușoară exact în situațiile de stres.

Acest lucru sedatorează unui concept care face ca orice călătorie cu un Mercedes-Benz să fie sigură și unică: Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Pentru că timpul petrecut la volan este timpul dumneavoastră. Timpul să vă relaxați. Timpul să vă încărcați bateriile. Ca să ajungeți la destinație nu doar în condițiide siguranță, ci și relaxați.

Mercedes-benz, Clasa A, Limuzina, compactă, hatchback, siguranță, confort, Mercedes-Benz Intelligent Drive, performanța

Știe drumul spre casă. Și tabieturile dumneavoastră.

MBUX, noua Mercedes-Benz User Experience, face noua limuzină Clasa A mai inteligentăca niciodată. În fiecare zi învață lucruri noi: în special, să își cunoască mai bine șoferul.

Poate memora melodiile dumneavoastră preferate și drumul către serviciu. Apoi porneșteautomat postul de radio potrivit sau vă sugerează un drum mai rapid, dacă cel obișnuiteste iarăși aglomerat. În mod independent și de la sine înțeles, dacă se dorește acest lucru.

Mercedes-benz, Clasa A,  Limuzina, compactă, hatchback, MBUX

Design „Wrap-around”.

Mercedes-benz, Clasa A, hatchback,  Limuzina, compactă, Design, Wrap-around

Habitaclul noii limuzine Clasa A își îmbrățișează la propriu ocupanții. Tranzițiile dintrepanoul de instrumente, consola centrală și capitonajele ușilor sunt fluide și creeazăplăcutul design „Wrap-around”.
La această clasă, acesta este la fel de special ca șielementele decorative și iluminatul ambiental, punând totul în cea mai bună lumină.

Broșura

Pentru informații suplimentare, descărcă broșura.