Mercedes-Benz

Limuzina Clasa A

Acum și la Clasa A
Mercedes-benz, Clasa A, sedan, Limuzina, nou, new

Siguranță exemplară și confort ce stimulează performanța

La ore de vârf, în călătoriile lungi pe timp de noapte sau pe trasee necunoscute, noua dumneavoastră limuzină Clasa A vă face viața sesizabil mai ușoară exact în situațiile de stres.

Acest lucru se  datorează unui concept care face ca orice călătorie cu un Mercedes-Benz să fie sigură și unică: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Pentru că timpul petrecut la volan este timpul dumneavoastră. Timpul să vă relaxați. Timpul să vă încărcați bateriile. Ca să ajungeți la destinație nu doar în condiții de siguranță, ci și relaxați.

Mercedes-benz, clasa A, sedan, Limuzina, Siguranță, exemplară, confort, Mercedes-Benz Intelligent Drive

Fiecare linie are ceva de spus

Noua limuzină Clasa A, cu partea sa frontală înclinată, înaintează aerodinamic  contra curentului. În spate se ascund o grilă a radiatorului cu înclinare mare  și o capotă a motorului foarte coborâtă.

În stânga și în dreapta, două puncte care atrag cu adevărat privirile: Farurile opționale MULTIBEAM LED  emană spirit  inovator. Astfel, noua limuzină Clasa A creează impresia unei poziții și mai joase pe șosea. Și ne face inimile să bată imediat mai tare.

Noul design purist al Clasei A este completat în mod elegant de limuzină: cu un spate original, cu aspect lat datorită lămpilor spate divizate în două părți.

Spațiul de încărcare ascuns în această parte nu este numai minunat, ci și foarte mare, iar dumneavoastră vi se oferă chiar  posibilitatea de a-l deschide fără atingere, cu funcția HANDS-FREE ACCESS.

Mercedes-benz, clasa A, sedan, Limuzina, MULTIBEAM LED, HANDS-FREE, ACCESS, aerodinamic, radiatorului

Știe drumul spre casă. Și tabieturile dumneavoastră.

Mercedes-benz, Clasa A, Sedan, Limuzina, MBUX, confort, audio, drumul, spre, casă

MBUX, noua Mercedes-Benz User Experience, face noua limuzină Clasa A mai inteligentă  ca niciodată. În fiecare zi învață lucruri noi: în special, să își cunoască mai bine șoferul.  Poate memora melodiile dumneavoastră preferate și drumul către serviciu.
Apoi pornește  automat postul de radio potrivit sau vă sugerează un drum mai rapid, dacă cel obișnuit  este iarăși aglomerat. În mod independent și de la sine înțeles, dacă se dorește acest lucru.

Broșura

Pentru informații suplimentare, descărcă broșura.