Mercedes-Benz

Clasa B Sports Tourer

Creat pentru viața mai bună.
Mercedes-benz, Clasa B, autovehicul, Creat, pentru, viața, mai, bună

Pentru că uneori siguranța înseamnă totul.

Noua Clasa B Sports Tourer este echipată cu sisteme de asistență pentru șofer care vă degrevează și mai eficient atunci când sunteți la volan.

Cum ar fi asistentul activ pentru păstrarea distanței între autovehicule DISTRONIC, care poate menține automat distanța dorită, sau asistentul activ la frânare, care poate frâna în situații de urgență. Astfel, dumneavoastră și familia dumneavoastră sunteți întotdeauna pe mâini bune.

Mercedes-benz, Clasa B, Chișinău, Moldova, autovehicul, DISTRONIC, siguranța, înseamnă, totul

Design interior „wrap-around” impresionant.

Habitaclul noii Clase B Sports Tourer vă îmbrățișează atunci când urcați înăuntru. Trecerile dintre panoul de instrumente, consola centrală și capitonajele ușilor sunt fluide și creează plăcutul efect „wrap-around”.

Suprafețele vitrate mari și montanții înguști ai plafonului creează un ambient luminos și oferă o vizibilitate impresionantă de jur împrejur.

Mercedes-benz, Clasa B, autovehicul, Design, interior, wrap-around, impresionant, jur, împrejur

Muchie joasă a portbagajului.

Mercedes-benz, Clasa B, autovehicul, Muchie, joasă, a portbagajului, spațiu, de încărcare

Un spațiu generos pentru maxim de confort: în noua Clasa B Sports Tourer încărcarea confortabilă este posibilă încă de la primul pas datorită muchiei joase a portbagajului.
În plus, spațiul de încărcare se poate adapta foarte ușor în funcție de ceea ce trebuie să încărcați, căci bancheta spate este extrem de flexibilă: puteți regla înclinarea spătarului acesteia sau o puteți plia divizat. Astfel veți avea la dispoziție un spațiu de încărcare de 1.540 litri. Datorită deschiderii deosebit de late, chiar și bagajele voluminoase sunt ușor de încărcat.

Broșura

Pentru informații suplimentare, descărcă broșura.