Mercedes-Benz

Depășind propriile recorduri.

Clasa C Cabriolet
Mercedes-benz, Clasa C, Cabrio, autovehicul, design, confort

Pentru toți ceicare nu cunosc limite.

Noul Cabriolet Clasa C prelungește sezonul cabrio la întregul an. Și aceasta grație confortului excepțional la conducerea cu plafonul coborât, asigurat de dotările opționale precum sistemul de încălzire a zonei capului AIRSCARF, paravântul AIRCAP sau pielea care reflectă luminasoarelui.

Iar dacă uneori va începe ploaia, puteți să admirați pur și simplu splendoarea naturiidin interior: cu noile elemente decorative din lemn de stejar de culoare antracit sau dinlemn de nuc de culoare maro, ambele cu pori deschiși.

Mercedes-benz, Clasa C, Cabrio, autovehicul, design, confort, sistem de încălzire, pentru, zona, AIRSCARF, paravântul, AIRCAP,

64 de culori. Un ambient unic.

Un nou motor pe benzină electrificat, cu EQ Boost, este gata să demareze. Și accelereazăfără ezitare, atingând niveluri inegalabile ale eficienței și performanțelor de rulare. Noultren de rulare DYNAMIC BODY CONTROL îi este perfect adaptat. Pentru configurareasportivă și confortul superior, ajunge o apăsare de buton.

Pentru fiecare stare de spirit, pentru fiecare moment al zilei sau al nopții. Pentru fiecareocazie și mereu diferit: iluminatul ambiental transformă habitaclul noului Cabriolet Clasa C într-o încăpere fascinantă.

Ca să creați atmosferă, puteți alege din 64 de culori.

Mercedes-benz, Clasa C, Cabrio, autovehicul, design, confort, DINAMIC BODY CONTROL, tehnologie, EQ Boost, motor, electrificat, pe benzină

Never stop improving.

Mercedes-benz, Clasa C, Cabrio, autovehicul, Farurile, ultramoderne, MULTIBEAM LED

Doar cei mai buni au acest impuls: de a se autodepăși mereu. Iar noua Clasă C îl întruchipează cum nu se poate mai bine.
Farurile ultramoderne MULTIBEAM LED și designul sportiv și puternic al AMG Line urmăresc un singur obiectiv: mereu mai departe.

Download Brochure

For more information about the C-Class Cabriolet download our brochure.