Mercedes-Benz

Noua Clasă C limuzină

C vine de la Confort
Mercedes-benz, new, noua, w206, Clasa C, limuzină, Saloon, autovehicul, design, confort,

Dinamic, din orice perspectivă

Noul model Clasa C Limuzină întruchipează luxul sportiv în cea mai modernă formă a sa. Proporțiile dinamice, un ampatament extins și amprenta lată pe șosea îi oferă un avans clar.

Interiorul impresionează prin elemente esențiale inovatoare de la noul model Clasa S și un design exclusivist.

Mercedes-benz, new, w206, noua, Clasa C, limuzină, Saloon, autovehicul, design, confort, faruri, MULTIBEAM LED

Confortul este prezent peste tot

Urcă la bord și relaxează-te. Scaunele din față cu pachetul Memory pot memora poziția scaunului tău, iar partea din spate oferă cel mai înalt confort: pasagerii de pe scaunele din spate au acum mai multă libertate de mișcare a picioarelor.

Acestea și multe alte elemente esențiale de confort transformă noul model Clasa C Limuzină în zona ta de confort.

Mercedes-benz, Clasa C,new, w206, noua, limuzină, Saloon, autovehicul, design, confort, DYNAMIC BODY CONTROL, noul, motor, pe benzină, EQ Boost, Comod, demaror electric

Cele mai bune perspective pentru o experiență plăcută la volan.

Mercedes-benz, new, noua, w206, Clasa C, limuzină, Saloon, autovehicul, design, confort, faruri cu LED, dinamică, modernism

Generația actuală a sistemului Multimedia MBUX îți transformă experiența de conducere într-una digitală și intuitivă în noul model Clasa C Limuzină.
Aici sunt incluse elemente esențiale inteligente precum realitatea augmentată pentru sistemul de navigație: tehnologia de afișare de cea mai nouă generație este adusă în câmpul tău vizual pe display-ul central astfel încât să te poți orienta mai ușor.