Mercedes-Benz

Clasa C limuzină

Sportivitate,reinventată.

Never stop improving.

Nu este vorba despre a fi mai bun decât alții. Este vorba despre a deveni mai bun decât propria persoană. Aceasta este ceea ce contează. Atât în sport, cât și pe șosea.

Clasa Ceste faimoasă pentru proporțiile ei perfecte, pentru confortul oferit dumneavoastră, pentru calitateasa și modul de acționare: acela de a se auto-depăși în fiecare zi, la fiecare deplasare.

Însă cea mai mare presiuneeste cea creată chiar de ea. Electric.

Urcați dintr-o limuzină într-o mașină sport: printr-o simplă apăsare de buton. Puteți ajusta personaltrenul de rulare reglabil opțional DYNAMIC BODY CONTROL, de la foarte confortabil, până lasportiv-rigid. Perfect adaptat la acesta, noul motor pe benzină cu EQ Boost este pregătit în blocstart. Un demaror electric generează printre altele cuplu suplimentar: așa-numitul efect Boost.


Experimentați un confort care înseamnă mai mult: relaxează, liniștește dar în același timp activează și stimulează. Comod, printr-o apăsare de buton: datorită acționării confort ENERGIZING opționale. Un aspect esențial în interiorul noii clase C.

În maxim de formă,atunci când contează.

Dorința de a merge mereu mai departe pare să fie inscripționată pe noua clasă C limuzină: partea frontală modificată emană dinamică și modernism.
În funcțiede echipare, barele de protecție au fost reproiectate, elementele din crom lucescși noile faruri cu LED-uri fascinează.

Broșura

Pentru informații suplimentare, descărcă broșura.