Mercedes-Benz

The G-Class.

Primul pe orice drum.

Legendă, la cel mai nou standard.

Cu mult timp în urmă, niște ingineri din Stuttgart și Graz au dezvoltat un tip complet nou de ADN: ADN-ul unui autovehicul off-road – emblematic, robust și aproape etern. Au construit componenteale căror funcții își îndeplinesc chiar și astăzi scopul.

Componente care au format un caracter unicde-a lungul generațiilor. Au proiectat un design care a sfidat tendințele de scurtă durată și carenu a dat nimic în schimbul fleacurilor la modă.

Un autovehicul atemporal, din care s-a născuto legendă – mai puternic decât timpul.

Un monolit își croiește drum.

Duna crește tot mai mult în înălțime. Drumul peste uriașul de nisip poate fi doar ghicit. Însănoua clasă G nu este impresionată. Își croiește drumul pe terenul off-road, contopindu-se cumediul, devenind una cu natura.

Aceasta traversează plină de forță pustietatea, creează unculoar în deșert, mută – pietricică cu pietricică – munți, în adevăratul sens al cuvântului. Șiapoi se oprește. A reușit!

Stăpânește majestuos terenul off-road și își celebrează regimentul. Acesta este destinul ei. Se află în felul ei de a fi. Este ADN-ul ei.

Poziție laterală stabilă.

Respirația se oprește. În fața noastră se află formațiuni de rocă accidentată și pante stâncoaseabrupte. Ele împiedică vederea, dar nu și drumul.
Datorită centrului de greutate jos și deci aperformanței îmbunătățite pe teren off-road, noua clasă G poate fi manevrată fără a fi impresionatăde pante și terenuri sălbatice. Construcția unică o ajută să depășească fără probleme și pozițiiînclinate extreme (până la 35°).
Astfel, doar orizontul se răstoarnă.