Mercedes-Benz

Clasa G

Stronger than time.

Exterior – design emblematic

În urmă cu 40 de ani a luat naștere ADN-ul unic al Clasei G. Există elemente emblematice care-i conferă acestei clase un aspect unic, azi la fel ca odinioară.

Partea frontală, robustă și funcțională, și-a păstrat caracterul de-a lungul deceniilor. O linie clar trasată și suprafețele plane, generoase, definesc aspectul lateral. Caracteristice sunt balamalele montate în exteriorul ușilor, benzile laterale exterioare de protecție și roata de rezervă atașată în exterior de ușa hayonului. Căptușelile deosebite ale pasajelor de roată și direcția amplă a roților asigură o apariție impunătoare.

Interior – spații nesfârșite

Designul interior complet redesenat a atins un nou nivel. Limbajul designului și proporțiile din habitaclu nu lasă nicio îndoială că este vorba despre Clasa G: încrezătoare și emblematică.

Conceptul de spațiu este un exemplu de generozitate și confort pentru toți pasagerii Clasei G.

Domină peste tot

Pe șosea, dinamica și confortul ajung la un nivel complet nou și aduc plăcerea condusului în sfere pe care șoferii Clasei G le cunosc de mult, de pe off-road.
Clasa G creează o simbioză între contrarii. Aici, luxul întâlnește aventura și robustețea se îmbină cu siguranța. În habitaclu, materialele de calitate superioară și aspectul sofisticat oferă o atmosferă elevată la un nivel special și transmit un sentiment de securitate absolută.
Noua opțiune COMAND Online asistă șoferul prin funcții suplimentare, care fac orice călătorie vizibil mai ușoară. Iluminarea ambientală scufundă interiorul într-unul din cele 64 de ecleraje selectabile, în funcție de dorințele dvs. iar sistemul audio opțional surround Burmester® încântă pasagerii cu o experiență sonoră intensă, de cea mai bună calitate.