Mercedes-Benz

Noul model GLA

Compact și confortabil

Sportiv din toate unghiurile

Stilul progresiv împrumută modelului SUV compact dinamică și eleganță.

Valorile interioare contează.

Habitaclul noului model GLA îmbină impresia de spațialitate, înalta tehnologie și sportivitatea. Designul fixează standarde printr-un limbaj fluid și modern al formelor. Accente speciale: Widescreen Cockpit-ul de sine stătător și duzele de ventilație iluminate și configurate sportiv-progresiv. 

Transformă orice zonă în zona dumneavoastră de confort

Modelul GLA este echipat cu tot ceea ce face călătoria dumneavoastră mai plăcută. Interiorul îmbină impresia de spațialitate, sportivitatea și materialele la cel mai înalt nivel. În plus, modelul compact de SUV este mai funcțional ca niciodată și se adaptează tot timpul cerințelor dumneavoastră.

Siguranță remarcabilă cu sistemele Mercedes-Benz Intelligent Drive.

La ore de vârf, în călătoriile lungi pe timp de noapte sau pe trasee necunoscute, noul dumneavoastră model GLA vă face viața mai ușoară exact în situații de stres. Acest lucru este posibil datorită unui concept care transformă fiecare drum cu un autovehicul Mercedes-Benz într-o experiență mai sigură și inconfundabilă: Mercedes-Benz Intelligent Drive.
Pentru că timpul petrecut la volan este timpul dumneavoastră. Timpul să vă relaxați. Timpul să vă încărcați bateriile. Ca să ajungeți la destinație nu doar în siguranță, ci și mai relaxat.