Mercedes-Benz

GLE Sport Utility Vehicle

Plăcerea de a conduceeste o problemă de atitudine.
Mercedes-benz, GLE-Class, GLE Sport Utility Vehicle, Chișinău, Moldova, autovehicul, SUV, cumpărare, distribuție auto, siguranță, design, exclusivitate, confort,

Confort care stimulează performanța, în siguranță perfectă.

La ore de vârf, în călătoriile lungi pe timp de noapte sau pe trasee necunoscute, autovehiculul dumneavoastră GLE vă face viața mai ușoară exact în situațiile de stres.

Datorită unui concept care face ca orice călătorie cu un Mercedes-Benz să fie sigurăși unică: Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Pentru că timpul petrecut la volan estetimpul dumneavoastră. Timpul să vă relaxați. Timpul să vă încărcați bateriile. Ca să ajungeți la destinație nu doar în condiții de siguranță, ci și relaxați.

Mercedes-benz, GLE-Class, GLE Sport Utility Vehicle, Chișinău, Moldova, autovehicul, SUV, cumpărare, distribuție auto, siguranță, design, exclusivitate, confort, Intelligent Drive,

Descoperiți confortul excepțional al modelului Mercedes-Benz GLE SUV.

Off-roaderul dinamic este extrem de confortabil în interior și vă permite să parcurgeți relaxați chiar și distanțele lungi.

Aruncați o privire într-un habitaclu care face ca fiecare călătorie să fie minunată.

Deja de la urcare, prin poziția înaltă a scaunelor tipică mașinilor off-road, GLE vă oferă literalmente cel mai înalt nivel de confort.

Scaunele reglabile electric pentru șofer și însoțitor asigură suportul optim și un confort excelent pe trasee lungi, care mai poate fi îmbunătățit și cu climatizare în scaune sau scaune multicontur, și funcție de masaj inclusă, tetiere confort și reglarea pe adâncime a pernei scaunului.

Mercedes-benz, GLE-Class, GLE Sport Utility Vehicle, Chișinău, Moldova, autovehicul, SUV, cumpărare, distribuție auto, siguranță, design, exclusivitate, confort, climatizare, scaune, multicontur

Oriunde, pe asfalt sau off-road, vara sau iarna.

Mercedes-benz, GLE-Class, GLE Sport Utility Vehicle, Chișinău, Moldova, autovehicul, SUV, cumpărare, distribuție auto, siguranță, design, exclusivitate, confort,

Forța cu care se impune îl face să fie predestinat ca autovehiculde tractare.
Independența sa este molipsitoare. Bucurați-vă demici escapade și mari aventuri – și de fiecare moment între timp.

Broșura

Pentru informații suplimentare, descărcă broșura.