Mercedes-Benz

Noul model GLE

Puterea, în toate formele ei

Arată ca un succes. Dar exprimă ceva mult mai important

Mai inteligent și mai vigilent ca niciodată, noul GLE trasează o nouă imagine a SUV-urilor.

Suprafețe senzoriale, forme proeminente și linii clare caracterizează designul elegant al noului GLE. Cu greu se poate exprima forța în structuri mai elegante și mai dinamice.

Noul tren de rulare complet activ E-ACTIVE BODY CONTROL cu suspensie pneumatică combinăm cele mai inovatoare tehnologii inteligente de suspensie într-o experiență fascinantă de conducere.
În programul de rulare „Curbă“ autovehiculul se poate înclina în mod activ în curbe. Acest lucru reduce forța transversală la minimum și sporește considerabil confortul și dinamica. În programul de conducere „Confort“, sistemul ROAD SURFACE SCAN înregistrează cu camera video stereo carosabilul din fața autovehiculului. Jambele de suspensie sunt apoi astfel controlate, încât mișcările caroseriei să fie reduse considerabil la trecerile peste denivelări. În plus, sunt disponibile la alegere programele de conducere „Sport“ și „Offroad“.

Un SUV de o eleganță magnifică

Faceți un pas înapoi la momentul potrivit și apoi fiți acolo când contează momentul următor - aceasta este arta designului GLE.

Dotarea opțională AMG Line strălucește cu grila radiatorului tip diamond. Spoilerele sportive de jur împrejur, prizele mari de aer, capitonajele pasajelor de roată vopsite și roțile speciale din aliaj ușor demonstrează stilul sportiv.

O caracteristică inconfundabilă de design a noului GLE o reprezintă formele atletice dintre stâlpul C și lămpile spate. Puritatea și dinamica sunt tipice pentru designul modern Mercedes-Benz. Cu greu se poate exprima forța în structuri mai elegante și mai dinamice.

Reacționează la pericolele externe cu un calm interior

La ore de vârf, în călătoriile lungi pe timp de noapte sau pe trasee necunoscute, noul dumneavoastră GLE vă face viața sesizabil mai ușoară exact în situațiile de stres. Acest lucru este posibil datorită unui concept care transformă fiecare drum cu un autovehicul Mercedes-Benz într-o experiență mai sigură și inconfundabilă: Mercedes-Benz Intelligent Drive.
Pentru că timpul petrecut la volan este timpul dumneavoastră. Timpul să vă relaxați. Timpul să vă încărcați bateriile. Ca să ajungeți la destinație nu doar în siguranță, ci și relaxați.