Mercedes-Benz

Noul model GLS

Puterea, în toate formele ei
noul model GLS

Apogeul spațiului și confortului îl atingeți doar în noul model GLS.

Iar partea cea mai bună este că puteți să împărtășiți această experiență fascinantă a luxului cu alte șase persoane.

O parte din spate unică în felul ei.

Noul GLS face dreptate deplină față de „S” în numele său. Până la șapte ocupanți se bucură de confortul maxim. Al doilea rând de scaune este complet reglabil electric, iar al treilea rând este mai confortabil ca niciodată.

noul model GLS

Urcați la bord și delectați-vă cu un lux modern.

Prima impresie a interiorului modelului GLS este pur și simplu copleșitoare: spațiul uriaș este o invitație pentru șapte persoane. Pe fiecare scaun savurați un confort la nivel maxim și o ofertă digitală de Infotainment cum n-ați mai experiment până acum în vreun SUV.

Planurile dumneavoastră pot să fie oricât de mari pentru noul model GLS: printr-o apăsare de tastă spătarele din rândul doi și din rândul trei de scaune se rabatează separat sau împreună și se formează un spațiu de încărcare de până la 2400 de litri. Pentru o încărcare comodă se poate coborî partea din spate iar capacul hayonului se deschide și închide doar printr-o mișcare a piciorului.

noul model GLS

Nimic nu este mai valoros decât un stil potrivit.

noul model GLS

Sportivitatea la cel mai exclusivist.
Linia AMG se mândrește cu șorțuri sportive în jur, prize mari de aer și jante speciale din aliaj ușor În interior, volanul multifuncțional și pedalele sport completează estetica dinamică.