Mercedes-Benz

GLS Sport Utility Vehicle

Pe orice teren, în elementul său
Mercedes-benz, GLS Sport Utility Vehicle, Chișinău, Moldova, autovehicul, SUV, cumpărare, distribuție auto, siguranță, design, exclusivitate, confort,

Clasa S, atunci când v-o doriți. SUV, atunci când aveți nevoie.

Mulțumită multitudinii de echipări de serie și speciale, GLS este întruchiparea calmului și a fiabilității în orice situație, atât pe șosea cât și off-road.

Cu ajutorul controlerului DYNAMIC SELECT din consola centrală se pot defini diferite configurări ale autovehiculului care să fie confortabile, optimizate pentru iarnă sau off-road ori individuale. Parametrii pentru, printre altele, motor, cutie de viteze, tren de rulare și direcție se pot modifica prin intermediul programului de rulare selectat.

Mercedes-benz, GLS Sport Utility Vehicle, Chișinău, Moldova, autovehicul, SUV, cumpărare, distribuție auto, siguranță, design, exclusivitate, confort, DYNAMIC SELECT

Senzualitatea sunetului excelent.

Sistemul de sunet Surround high-end, dezvoltat împreună cu Bang & Olufsen, oferă o experiență muzicală la cel mai înalt nivel, cu cele 14 difuzoare high-end active și cu amplificatorul BeoCore puternic de 1.400 wați.

Două difuzoare de frecvențe înalte și „Acoustic Lense Technology” cu iluminare LED în triunghiurile oglindă față, precum și adaptarea individuală a sunetelor fac din habitaclu o sală de concert cu o acustică ce taie respirația.

Mercedes-benz, GLS Sport Utility Vehicle, Chișinău, Moldova, autovehicul, SUV, cumpărare, distribuție auto, siguranță, design, exclusivitate, confort, Acoustic, Lense, Technology

Șapte locuri șimaxim de versatilitate.

Mercedes-benz, GLS Sport Utility Vehicle, Chișinău, Moldova, autovehicul, SUV, cumpărare, distribuție auto, siguranță, design, exclusivitate, confort, descărcare, broșură, Download, Brochure,

Călătoria în GLS este atât de luxoasă încât ar trebui să o împărtășiți cu adevărat. Trei rânduri de scaune ca standard oferă confort de nivel superior și un spațiu amplu pentru până la șapte ocupanți.
Scaunele pot fi utilizate foarte flexibil, având în vedere ajustarea unghiului spătarului pentru al doilea rând și plierea electrică pentru a treia. Scaunele încălzite sunt disponibile ca opțiune și pentru spate.

Broșura

Pentru informații suplimentare, descărcă broșura.