Mercedes-Benz

Arocs

Transport pentru construcții. 18 - 41 t.
Mercedes-Benz, Arocs, camion, transport pentru construcții, până la 41 tone, vehicul cu semiremorcă, betonieră, cumpăr, autovehicul, Chișinău, Moldova

Ceea ce pentru ceilalți este un șantier, pentru acest camion este un loc de joacă. Arocs între 18 și 41 de tone.

Indiferent că este vorba despre un vehicul cu semiremorcă, un autovehicul cu platformă, o betonieră sau o basculantă grea: variantele pentru șosea și cele cu tracțiune integrală ale modelului Arocs oferă un autovehicul deosebit de robust, rezistent și pregătit cât mai bine posibil pentru utilizarea sa pentru practic orice provocare din transportul pe șantier.

Robustețe

Robustețea și capacitatea de încărcare ale modelului Arocs se reflectă deja în cabinele orientate către domeniul de utilizare. În structura durabilă, extrem de rezistentă a cabinei, precum și în designul robust și impunător.

De confortul ridicat la condus și lucru sunt responsabile, de exemplu, cele trei variante diferite de cockpit cu volan multifuncțional, cutia de viteze automată Mercedes PowerShift 3 și o gamă largă de scaune late, confortabile. Conectivitatea unică și dotările precum noua cameră MirrorCam și frâna de parcare electronică sporesc confortul de condus și lucru.

Mercedes-Benz, Arocs, camion, transport pentru construcții, până la 41 tone, cumpăr, autovehicul, Chișinău, Moldova
Motoare, transmisii, schimbarea treptelor de viteză.

La baza motoarelor robuste, cu demaraj puternic, al camioanelor Arocs se află tehnologia Euro VI avansată și extrem de eficientă. Dar mai ales puterea de care aveți nevoie în fiecare zi în utilizările dificile din construcții.
Motoarele cu 6 cilindri în linie deosebit de durabile ale camionului Arocs satisfac toate nevoile de performanță din domeniul construcțiilor. Pentru o orientare optimă către aplicații, agregatele economice Euro VI sunt disponibile în patru clase de cilindree: 7,7 l, 10,7 l, 12,8 l și 15,6 l.

Mercedes-Benz, Arocs, camion, transport pentru construcții, până la 41 tone, confort, cumpăr, autovehicul, Chișinău, Moldova
Loc de muncă, interior.

La prima cursă și după numeroase călătorii – cabinele camionului Arocs demonstrează cum iese în evidență un loc de muncă modern. Cu ergonomie exemplară, nivel ridicat de funcționalitate și numeroase detalii noi și practice, care ușurează sarcinile grele.

Mercedes-Benz, Arocs, camion, transport pentru construcții, până la 41 tone, cumpăr, autovehicul, Chișinău, Moldova
Transmisii, schimbarea treptelor de viteză.

De asemenea, transmisia automată Mercedes PowerShift 3 convinge prin confortul ridicat la rulare, selectarea precisă a treptei de viteze, transmisia eficientă a puterii și manevrarea îmbunătățită.
În cazul transmisiei Mercedes PowerShift 3, funcții suplimentare precum comutarea directă din treapta 1 în R, modul de compensare a balansului și treptele pentru mers înapoi suprapuse rapid permit efectuarea simplă a manevrelor. Plecarea de pe loc este deosebit de confortabilă datorită modului de rulaj lent.

Mercedes-Benz, Arocs, camion, transport pentru construcții, până la 41 tone, cumpăr, autovehicul, Chișinău, Moldova, capacități ridicate de încărcare
Șasiu, tren de rulare, suspensie.

Capacitatea de încărcare și robustețea fac parte din dotarea standard a autovehiculului Arocs. În ceea ce privește construcția, materialele, cadrul, trenul de rulare și suspensia.
Suspensia din oțel a camionului Arocs convinge în orice situație datorită construcției robuste, solide, capacității ridicate de încărcare și capacității portante.

Eficiență.

Aduce împreună tot ce își are locul împreună: RoadEfficiency combină costurile totale reduse cu nivelul ridicat de siguranță și nivelul ridicat de utilizare a autovehiculului. Pentru și mai multă eficiență în transporturi.

Mercedes-Benz, Arocs, camion, transport pentru construcții, până la 41 tone, eficient, cumpăr, autovehicul, Chișinău, Moldova, economic
Consum redus de combustibil.

Cu modelul Arocs aveți la dispoziție autovehicule care utilizează combustibilul deosebit de eficient. Pentru că, cu cât este mai scăzut consumul de combustibil, cu atât mai scăzute sunt costurile totale.
Toate motoarele Euro VI se remarcă printr-un consum scăzut. La un consum redus contribuie, de asemenea, programele de rulare care reduc consumul, consumul auxiliar inteligent și aerodinamica brevetată. 

Mercedes-Benz, Arocs, camion, transport pentru construcții, până la 41 tone, cumpăr, autovehicul, Chișinău, Moldova
Costuri totale reduse.

Odată cu camioanele noastre, vă stau la dispoziție autovehicule deosebit de rentabile. De costurile scăzute se îngrijesc însă, de exemplu, și ofertele atractive de service Mercedes-Benz și valoarea reziduală estimată ridicată la sfârșitul perioadei de utilizare.

Mercedes-Benz, Arocs, camion, transport pentru construcții, până la 41 tone, cumpăr, autovehicul, Chișinău, Moldova, siguranță
Nivel ridicat de siguranță.

Sosire în siguranță – datorită sistemelor inovative de asistență pentru creșterea siguranței la drum, care ușurează în mod activ sarcinile șoferului, protejează autovehiculul și încărcătura și contribuie astfel la un nivel mai ridicat de eficiență. La fiecare călătorie.

Mercedes-Benz, Arocs, camion, transport pentru construcții, până la 41 tone, cumpăr, autovehicul, Chișinău, Moldova, logistica, siguranță
Nivel ridicat de utilizare a autovehiculului.

Prin conectarea inteligentă între autovehicul, Mercedes-Benz Service și firma dumneavoastră de transport pot fi sporite semnificativ utilizarea, încărcarea autovehiculului și eficiența proceselor dumneavoastră logistice.

Mercedes-Benz, Arocs, camion, transport pentru construcții, până la 41 tone, cumpăr, autovehicul, Chișinău, Moldova, System Predictive Powertrain Control
Predictive Powertrain Control.

Prin intermediul sistemului de serie de control predictiv al grupului motopropulsor (System Predictive Powertrain Control) vă deplasați mai simplu, economisind totodată și combustibilul. Atât pe autostrăzi și drumuri naționale, cât și pe străzile urbane.
Sistemul integrează un stil de conducere adaptat la topografie în transmisia automată și permite economii de combustibil de până la 5% în combinație cu strategia de schimbare a treptelor de viteză, adaptată cu precizie.

Fiabilitate.


La construcția camionului nostru stabilim întotdeauna cele mai stricte standarde de calitate care există: cerințele provenite din practică. Sau pe scurt: ale dumneavoastră.

Pentru noi aceasta înseamnă: să vă punem la dispoziție camioane care funcționează bine și în condiții extreme sau pe teren accidentat. Cu alte cuvinte: „Trucks you can trust“.

Fiabilitatea unui camion este determinată încă din faza de dezvoltare. Prin obiective de fiabilitate bine definite pentru fiecare piesă și ansamblu de piese, precum și pentru întregul camion.

Baza muncii din Centrul de dezvoltare și testare din Wörth sunt, pe lângă experiența îndelungată, și cele mai moderne metode științifice și nu în ultimul rând așteptările clienților noștri. Și: Tot ceea ce am proiectat va fi supus unor teste extreme de încărcare. De la testele funcționale ale fiecărei componente, la testele de anduranță pe standul de probe și până la testele de rulare. Verificăm robustețea, durabilitatea și fiabilitatea camioanelor noastre în orice privință.

Multimedia.