Mercedes-Benz

Actros

Transport de mărfuri. 18–40 tone.
Mercedes-Benz, Actros, camion, transport de mărfuri, mărfuri de mare tonaj, până la 40 tone, cumpăr, autovehicul, Chișinău, Moldova

Pregătit să redefinească standardul.

Un camion care face încă de azi ceea ce alții doar discută. Noul model Actros îndeplinește mai bine ca oricând cerințele mereu în creștere ale transportului de mărfuri de mare tonaj. Cu eficiență sporită. Cu un confort unic. Și cu o fiabilitate exemplară.

În acest scop l-am echipat cu inovații tehnice deschizătoare de drumuri, care reduc semnificativ consumul de combustibil, sporesc gradul de utilizare și siguranța autovehiculului și asistă și mai mult șoferul în îndeplinirea sarcinilor sale în transportul de mărfuri de mare tonaj. Conectivitatea unică și orientată spre viitor și combinarea armonioasă a sistemelor de asistență inteligente sunt alte atribute care evidențiază noul Actros – și creează o bază pentru a vă putea pune la dispoziție un autovehicul configurat extraordinar și foarte eficient pentru orice misiune în transportul de mărfuri de mare tonaj.

Confort și muncă în armonie perfectă.

Confortul înseamnă mai mult decât doar lux. Acesta este răspunsul nostru la cerințele în creștere din transportul de mărfuri de mare tonaj, răspuns care oferă condiții plăcute de muncă și condus.

Modern, ergonomic, practic, motivant și nu în ultimul rând mai eficient. Indiferent că este vorba de șofer sau de firmă - noi suntem siguri: Locul de muncă din noul Actros o să vă impresioneze. El oferă șoferului cele mai bune condiții de muncă și conducere. Și prin conectarea inteligentă cu centrala și cu procesele de logistică contribuie la o performanță și mai bună .

Mercedes-Benz, Actros, camion, transport de mărfuri, mărfuri de mare tonaj, până la 40 tone, confort, cumpăr, autovehicul, Chișinău, Moldova, transport pe distanțe lungi
Confort de lucru și de rulare.

Confortul înseamnă mai mult decât doar lux. Acesta este răspunsul nostru la cerințele în creștere din traficul interurban și transportul de mărfuri de mare tonaj, care oferă condiții plăcute de muncă și condus.

Mercedes-Benz, Actros, camion, transport de mărfuri, mărfuri de mare tonaj, până la 40 tone, cumpăr, autovehicul, Chișinău, Moldova, spații depozitare, transport pe distanțe lungi
Compartimente și spații de depozitare.

Cine se deplasează mult are nevoie de spațiu personal. Și de loc pentru tot ce nu ar trebui să lipsească în cazul unei curse lungi. De aceea, cabinele șoferului unui Actros oferă volume deosebit de mari ale habitaclului și un spațiu enorm de depozitare.

Mercedes-Benz, Actros, camion, transport de mărfuri, până la 40 tone, confort, cumpăr, autovehicul, Chișinău, Moldova, paturile SoloStar
Confort pentru locuit și odihnă.

Datorită conceptului SoloStar și a paturilor deosebit de confortabile, noul Actros aduce pe șosea ce este cu adevărat important în ceea ce privește confortul pentru locuit și odihnă, în transportul pe distanțe lungi.

Economic de la bun început. Eficiență.

Noul Actros reprezintă tehnologie auto fiabilă și cu economie de combustibil, costuri scăzute și randamente ridicate. Sau pe scurt: mai multă eficiență. Un consum redus de combustibil contribuie decisiv la rentabilitate. O caracteristică pe care Actros a dovedit-o în activitatea zilnică.

Odată cu noul model Actros apare pe șosea un camion care economisește din nou până la 5%. De exemplu prin optimizarea grupului motopropulsor, a utilizării sistemului MirrorCam3 și prin sistemul optimizat Predictive Powertrain Control, care poate acum contribui la un consum scăzut și pe drumurile naționale și județene.

Mercedes-Benz, Actros, camion, transport de mărfuri, economic, până la 40 tone, eficient, cumpăr, autovehicul, Chișinău, Moldova, transport pe distanțe lungi, Predictive Powertrain Control
Consum redus de combustibil.

Cu cât este mai scăzut consumul de combustibil, cu atât mai scăzute sunt costurile totale. De aceea, am făcut totul și la noul Actros pentru a reduce în continuare consumul standard.

Mercedes-Benz, Actros, camion, transport de mărfuri, până la 40 tone, cumpăr, autovehicul, Chișinău, Moldova, Predictive Powertrain Control, siguranță
Nivel ridicat de siguranță.

Sosire în siguranță – datorită sistemelor inovative de asistență pentru creșterea siguranței la drum, care ușurează în mod activ sarcinile șoferului, protejează autovehiculul și încărcătura și contribuie astfel la un nivel mai ridicat de eficiență. La fiecare călătorie.

Mercedes-Benz, Actros, camion, transport de mărfuri, mărfuri de mare tonaj, până la 40 tone, cumpăr, autovehicul, Chișinău, Moldova, transport pe distanțe lungi, logistica
Nivel ridicat de utilizare a autovehiculului.

Prin conectarea inteligentă între autovehicul, Mercedes-Benz Service și firma dumneavoastră de transport pot fi sporite semnificativ utilizarea, încărcarea autovehiculului și eficiența proceselor dumneavoastră logistice.