Mercedes-Benz

Noul Actros de până la 250 tone

Transport de încărcături grele. De până la 250 de tone.
Mercedes-Benz, Actros, camion, transport pe distanțe lungi,  până la 250 tone, transportarea încărcăturilor grele, confort, cumpăr, autovehicul, Chișinău, Moldova, transportul mărfurilor de mare tonaj, spațios

Transportul de încărcături grele transformat în ceva ușor. Noul Actros de până la 250 tone.

Noul model Actros de până la 250 tone stabilește standarde în transportul de mărfuri de mare tonaj în materie de confort, performanțe și flexibilitate. La prima vedere, la fiecare călătorie și în pauze.

Cu noul model Actros de până la 250 de tone veți beneficia de un autotractor care a fost proiectat pentru transportarea încărcăturilor grele și voluminoase. În plus: Cabinele GigaSpace și BigSpace vă oferă confortul necesar pentru a lucra și a locui, atât de necesar la transportul mărfurilor de mare tonaj.

Prezentare generală a avantajelor.

- Motoare în linie cu 6 cilindri cu moment de torsiune ridicat, care îndeplinesc toate cerințele în transportul de mărfuri de mare tonaj.

- Sistem de răcire montat în partea din spate1 pentru perioade de utilizare intensă a motorului și retarderului.

- Ambreiajul Turbo Retarder fără uzură1 pentru solicitări extreme la plecarea de pe loc și în timpul efectuării manevrelor.

- Transmisia automată cu 16 trepte de viteză Mercedes PowerShift 31.

- Programe de rulare orientate către aplicații și moduri de conducere ce pot fi comutate atunci când este necesar, precum și funcții suplimentare.

- Nivel ridicat de orientare către aplicații datorită diferitelor cuplaje semiremorcă și plăci de montare, ca și cuplaje pentru încărcături grele1 pentru partea din față și partea din spate pentru operațiunile de tractare și împingere.

- Puntea spate robustă cu o capacitate portant de până la 13 t.

[1] Dotare opțională.