Mercedes-Benz

Actros

Toți vorbesc. Doar unul acționează.
Mercedes-Benz, Actros, camion, transport pe distanțe lungi, confort, eficient, cumpăr, autovehicul, Chișinău, Moldova

Noul Actros. Pregătit să redefinească standardul.

Un camion care face încă de azi ceea ce alții doar discută. Noul Actros îndeplinește mai bine ca oricând cerințele mereu în creștere ale traficului pe distanțe lungi și ale transportului de mărfuri de mare tonaj. Cu eficiență sporită. Cu un confort unic. Și cu o fiabilitate exemplară.

Confortul reconfigurat.

Noul Actros oferă conceptelor de libertate de mișcare și atmosferă o semnificație cu totul proprie, fără a pierde din vedere viața de zi cu zi a șoferului. Pentru a stimula productivitatea șoferului și a împiedica instalarea oboselii am redefinit încă o dată confortul.

Mercedes-Benz, Actros, camion, transport pe distanțe lungi, confort, cumpăr, autovehicul, Chișinău, Moldova, spațios, paturile SoloStar
Confort de lucru și de rulare.

Confortul înseamnă mai mult decât doar lux. Acesta este răspunsul nostru la cerințele în creștere din traficul interurban și transportul de mărfuri de mare tonaj, care oferă condiții plăcute de muncă și condus.

Mercedes-Benz, Actros, camion, transport pe distanțe lungi, confort, cumpăr, autovehicul, Chișinău, Moldova, spațios, depozitare inteligentă
Compartimente și spații de depozitare.

Cine se deplasează mult are nevoie de spațiu personal. Și de loc pentru tot ce nu ar trebui să lipsească în cazul unei curse lungi. De aceea, cabinele șoferului unui Actros oferă volume deosebit de mari ale habitaclului și un spațiu enorm de depozitare.

Mercedes-Benz, Actros, camion, transport pe distanțe lungi, confort, cumpăr, autovehicul, Chișinău, Moldova, paturile SoloStar
Confort pentru locuit și odihnă.

Datorită conceptului SoloStar și a paturilor deosebit de confortabile, noul Actros aduce pe șosea ce este cu adevărat important în ceea ce privește confortul pentru locuit și odihnă, în transportul pe distanțe lungi.

Eficiență - economic de la bun început.

Noul Actros reprezintă tehnologie auto fiabilă și cu economie de combustibil, costuri scăzute și randamente ridicate. Sau pe scurt: mai multă eficiență. Un consum redus de combustibil contribuie decisiv la rentabilitate. O caracteristică pe care Actros a dovedit-o în activitatea zilnică.

Mercedes-Benz, Actros, camion, transport pe distanțe lungi, economic, eficient, cumpăr, autovehicul, Chișinău, Moldova
Consum redus de combustibil.

Cu cât este mai scăzut consumul de combustibil, cu atât mai scăzute sunt costurile totale. De aceea, am făcut totul și la noul Actros pentru a reduce în continuare consumul standard.

Mercedes-Benz, Actros, camion, transport pe distanțe lungi, eficient, cumpăr, autovehicul, Chișinău, Moldova, siguranță
Nivel ridicat de siguranță.

Sosire în siguranță – datorită sistemelor inovative de asistență pentru creșterea siguranței la drum, care ușurează în mod activ sarcinile șoferului, protejează autovehiculul și încărcătura și contribuie astfel la un nivel mai ridicat de eficiență. La fiecare călătorie.

Mercedes-Benz, Actros, camion, transport pe distanțe lungi, cumpăr, autovehicul, Chișinău, Moldova, logistica, siguranță
Nivel ridicat de utilizare a autovehiculului.

Prin conectarea inteligentă între autovehicul, Mercedes-Benz Service și firma dumneavoastră de transport pot fi sporite semnificativ utilizarea, încărcarea autovehiculului și eficiența proceselor dumneavoastră logistice.

Multimedia.

Actros în transportul de cursă lungă, pentru acasă.