Mercedes-Benz

Camionete Sprinter cu platformă

Mercedes-Benz, Sprinter, camion, platforma, inovator, robust, puternic, cumpăr, autovehicul cu platformă, Chișinău, Moldova, camionete

Robust și puternic: noul Sprinter vehicul cu platformă

Inovator, eficient, fiabil.

Este atât de versatil încât veți găsi varianta cea mai potrivită pentru sarcina dvs. de transport și arată atât de bine încât va lăsa o impresie foarte bună. Noul Sprinter cu platformă pune la dispoziție variante flexibile și echipări prin cele 3 lungimi de autovehicul disponibile, cabina standard sau cabina dublă, cât și prin suprafața de încărcare de până la 9,2 m2 . Numeroasele variante și echipări permit obținerea unor autovehicule economice, având în același timp dotări multiple.

În cazul noilor modele de autovehicule cu tracțiune față se obține un preț de pornire avantajos, acestea asigurând o sarcină utilă suplimentarăîn comparație cu autovehiculele cu tracțiune spate. Șoferii beneficiază de un concept inteligent de operare și afișare, precum și de conceptul modular de stocare, care, la fel ca și sistemele multimedia și de asistență, poate fi perfect adaptat utilizării autovehiculelor. Pe lângă toate lucrurile noi, am primit informații valoroase: de exemplu, multe soluții de carosare deja verificate pot fi utilizate fără modificări majore.

Drept urmare, Sprinter stabilește un nou standard ca soluție de mobilitate orientată spre viitor, eficientă și sigură, care va duce compania dvs. mai departe datorită puterii sale inovatoare și a experienței de peste 20 de ani.

Frumos pentru ochi, și mai eficient pentru lucru

Mercedes-Benz, Sprinter, camion, platforma, inovator, cumpăr, autovehicul cu platformă, Chișinău, Moldova, camionete, depozitare inteligentă, pornirea fără cheie

spectul cabinei noului Sprinter cu platformă inspiră prin designul atractiv, modern și original al suprafețelor și farurile executate cu linii moderne. Și cabina a fost reproiectată, aceasta convingând prin designul de înaltă calitate și funcționalitatea sporită: de exemplu, cu conceptul de compartimente de depozitare inteligent, modular și PORNIREA FĂRĂ CHEIE. 

Suprafața de încărcare de până la 9,2 m2 este limitată de pereți laterali din aluminiu de calitate superioară. Astfel, rezultă o suprafață de încărcare robustă care permite transportul mărfurilor, iar în cazul paleților este posibila încărcarea a doi paleți industriali cu mărimea de 1.200 x 1.000 mm, unul lângă celălalt. La cerere, se pot asigura pe partea dreaptă și stângă, sub platforma de încărcare, cutii de depozitare cu închidere și cu protecție, în care se pot depozita scule sau materiale, fiecare având un volum de 30 l.

Printre celelalte avantaje putem enumera oferta bogată de variante de propulsie: în funcție de profilul de utilizare și comportamentul dorit la rulare, puteți opta pentru Sprinter cu tracțiune față, cu tracțiune spate sau tracțiune integrală. Schimbarea vitezei se poate face manual prin cutia de viteze manuală cu 6 trepte sau automat prin cutia automată 7G-TRONIC PLUS sau 9G-TRONIC unică în acest segment1.

1 Numai în combinație cu tracțiune pe puntea față.

Mobilitate 4.0

Mercedes-Benz, Sprinter, camion, platforma, inovator, cumpăr, autovehicul cu platformă, Chișinău, Moldova

Pentru ca lucrul să fie cât mai economic și mai plăcut, sunt disponibile pentru Sprinter, opțional, variante de sisteme multimedia și soluții de conectivitate. În funcție de cerințe, oferta poate cuprinde de la suportul de telefon, la radioul cu interfață Bluetooth® și funcția handsfree, la sistemul multimedia cu ecran tactil de înaltă rezoluție, navigație rapidă cu afișaj 3D pentru hărți și integrarea telefonului mobil.

Utilizarea este așa cum o doriți: simplă. Sistemele multimedia, de exemplu, pot fi operate prin intermediul ecranului tactil de înaltă rezoluție sau din comenzile de pe volanul multifuncțional. Toate unitățile de operare și de afișare sunt ușor de accesat și de citit.

Deoarece lumea activității moderne include soluții digitale, am echipat noul  Sprinter cu un modul de comunicații integrat, care reprezintă baza tehnică a unei conexiuni la internet a autovehiculului.

Perfect adaptat utilizării - Sprinter cu platformă

Mercedes-Benz, Sprinter, camion, platforma, inovator, spațios, cumpăr, autovehicul cu platformă, Chișinău, Moldova, camionete, cabina dublă

Numeroasele versiuni de vehicul și opțiuni de echipament fac posibilă adaptarea perfectă a șasiului și a vehiculului cu platformă la sarcina de transport prin suprafața mare de încărcare de până la 9,2 m2, cabina simplă sau dublă, cât și prin cele 3 lungimi de autovehicul. Această diversitate este susținută și prin cele 4 tipuri de motorizări, dotările speciale și numeroasele soluții pentru carosare de la producător, din care se poate alege pentru cerințele domeniului specific.

Astfel, puteți configura autovehiculele cu o greutate admisă de până la 5.500 kg. La nevoie, mai puteți atașa și o remorcă de până la 3.500 kg. La cerere, se pot asigura pe partea dreaptă și stângă, sub platforma de încărcare, cutii de depozitare cu închidere și cu protecție  în care se pot depozita scule sau materiale.

Nivel optim de echipamente de siguranță

Mercedes-Benz, Sprinter, camion, platforma, inovator, cumpăr, autovehicul cu platformă, Chișinău, Moldova, camionete, stabilizarea la virare, siguranță, Crosswind Assist, Active Brake Assist, Lane Keeping Assist

Autovehicului dvs. Sprinter este conceput pentru a oferi permanent siguranță. Baza solidă pentru aceasta este dată de caroseria sa, care este deosebit de stabilă datorită construcției și compoziției materialului.

La acestea se adaugă mai multe sisteme de asistență. Deoarece și cel mai experimentat șofer poate să ajungă în situații în care asistența poate fi binevenită și utilă. Oferta variază de la Crosswind Assist (asistență pentru vânt lateral) ca echipare standard la Active Brake Assist (asistența pentru frână activă) și Lane Keeping Assist (asistență pentru menținerea benzii) - ambele disponibile standard pentru autovehicule cu greutate totală admisă peste 3.500 kg. Camera pentru marșarier cu afisaj în oglinda retrovizoare sau camera 360° îmbunătățesc vizibilitatea șoferului.

Farurile cu LED-uri High Performance opționale luminează foarte bine în întuneric și pe o distanță mare.

În caz de urgență, airbagurile standard ajuta la protejarea șoferului. Opțional, alte 5 airbaguri sunt disponibile pentru șofer și pentru pasagerul din față, la cerere. Protecția suplimentară în caz de accident poate fi asigurată de funcția Secondary Collision Mitigation (diminuarea coliziunii secundare): după detectarea coliziunii, inițiază în mod independent o procedură de frânare și, prin urmare, poate contribui la evitarea unor coliziuni ulterioare.

Economic pe toate planurile

Mercedes-Benz, Sprinter, camion, platforma, inovator, economic, cumpăr, autovehicul cu platformă, Chișinău, Moldova, camionete

Alegând noul Sprinter alegeți un autovehicul care și-a dovedit eficiența economică de peste 20 de ani. Noul Sprinter continuă această poveste de succes prin calitatea și fiabilitatea sa demonstrată. Beneficiați încă de la început de rentabilitatea sa: cu un preț atractiv de pornire pentru autovehiculele cu tracțiune față și numeroasele opțiuni de configurare, comandați exact produsul de care aveți nevoie.

Deoarece ne place să facem lucrurile bune și mai bune, am continuat să optimizăm consumul motoarelor noastre diesel. Alte puncte în plus pentru eficiența afacerii dumneavoastră rezultă din sarcina utilă mai mare cu aprox. 50 kg1, un spațiu generos și mai îmbunătățit1, și o podea a compartimentului de încărcare coborâtă cu 80 mm1.  Astfel,  încărcarea este mai ușoară și accesul mai facil.

Modelul Sprinter cu platformă combină consumul eficient de combustibil și funcționalitatea inteligentă într-o soluție de mobilitate economică permanentă.

1 În combinație cu tracțiunea pe puntea față, în comparație cu tracțiunea pe puntea spate.