Mercedes-Benz

Sprinter Șasiu

Mercedes-Benz, Sprinter, șasiu, camion, inovator, eficient, cumpăr, autovehicul, Chișinău, Moldova

O bază solidă: Sprinter șasiu

Inovator, eficient, fiabil.

Este atât de versatil încât veți găsi cea mai potrivită variantă pentru sarcina dvs. de transport: noul Sprinter șasiu pune la dispoziție variante flexibile și echipări variate prin cele 3 lungimi de autovehicul, cât și prin variantele de cabină standard sau dublă. Numeroasele variante și echipări permit obținerea unor autovehicule economice, având în același timp dotări multiple.

În cazul noilor modele de autovehicule cu tracțiune față se obține un preț de pornire avantajos, acestea asigurând o sarcină utilă suplimentară și podeaua compartimentului de marfă mai coborâtă în comparație cu autovehiculele cu tracțiune spate.

Șoferii beneficiază de un concept inteligent de operare și afișare, precum și de conceptul modular de stocare, care, la fel ca și sistemele multimedia și de asistență, poate fi perfect adaptat utilizării autovehiculelor. Pe lângă toate aceste inovații, am primit informații valoroase: de exemplu, multe soluții de carosare deja verificate pot fi utilizate fără modificări majore.

Drept urmare, Sprinter stabilește un nou standard ca soluție de mobilitate orientată spre viitor, eficientă și sigură, care va duce compania dvs. mai departe datorită puterii sale inovatoare și a experienței de peste 20 de ani.

Convingător din toate punctele de vedere

Mercedes-Benz, Sprinter, șasiu, camion, cumpăr, autovehicul, Chișinău, Moldova, cabina dublă, depozitare inteligentă, pornirea fără cheie, stabilizarea la virare

Noul Sprinter iese în evidență și din punct de vedere vizual: aspectul său respectă conceptul Mercedes-Benz Design de Puritate senzuală. Și bordul a fost reproiectat și convinge în egală măsură datorită designului de înaltă calitate și funcționalității excepționale. De exemplu, cu conceptul de compartimente de depozitare inteligent, modular și PORNIREA FĂRĂ CHEIE.

În cabina standard pot fi transportate până la 3 persoane, iar în cabina dublă pot sta chiar și echipe mici formate din până la 7 persoane. În spatele cabinei, șasiurile Sprinter cu 3 lungimi de autovehicul constituie baza pentru nenumărate soluții de montare și demontare în funcție de modul de utilizare.

Printre celelalte avantaje putem număra oferta bogată de variante de propulsie: în funcție, de profilul de utilizare și comportamentul dorit la rulare, puteți opta pentru șasiul Sprinter cu tracțiune față, cu tracțiune spate sau cu tracțiune integrală. Schimbarea vitezei se poate face manual prin cutia de viteze manuală cu 6 trepte, sau automat prin cutia automată 7G-TRONIC PLUS sau 9G-TRONIC unică în acest segment1.

1 Numai în combinație cu tracțiune pe puntea față.

Mobilitate 4.0

Mercedes-Benz, Sprinter, șasiu, camion, inovator, cumpăr, autovehicul, Chișinău, Moldova

Pentru ca lucrul să fie cât mai economic și mai plăcut, sunt disponibile pentru Sprinter, opțional, variante de sisteme multimedia și soluții de conectivitate. În funcție de cerințe, oferta poate cuprinde de la suportul de telefon, la radioul cu interfață Bluetooth® și funcția handsfree, la sistemul multimedia cu ecran tactil de înaltă rezoluție, navigație rapidă cu afișaj 3D pentru hărți și integrarea telefonului mobil.

Utilizarea este așa cum o doriți: simplă. Sistemele multimedia, de exemplu, pot fi operate prin intermediul ecranului tactil de înaltă rezoluție sau din comenzile de pe volanul multifuncțional. Toate unitățile de operare și de afișare sunt ușor de accesat și de citit.

Deoarece lumea activității moderne include soluții digitale, am echipat noul  Sprinter cu un modul de comunicații integrat, care reprezintă baza tehnică a unei conexiuni la internet a autovehiculului. 

Perfect adaptat utilizării

Mercedes-Benz, Sprinter, șasiu, camion, inovator, cumpăr, autovehicul, Chișinău, Moldova, cabina dublă, VanSolution, VanPartner, siguranță

Sprinter Șasiu are variate posibilități de adaptare: cabina simplă sau dublă, cât și cele 3 lungimi de autovehicul constituie baza pentru o diversitate impresionantă de variante. Această diversitate este susținută și de cele 4 tipuri de motorizări, variantele de tracțiune față, spate și integrală, cât și prin dotările speciale, variantele trenurilor de rulare și soluțiile profesionale pentru elementele de carosare. Aceasta vă permite să configurați autovehiculul cu o masă maximă autorizată de până la 5.500 kg. La nevoie, prin reconfigurarea autovehiculului puteți atașa și o sarcină de 5.250 kg, la o masă totală admisă de 8.750 kg.

Cu mai mult de 600 de opțiuni suplimentare, inclusiv soluții speciale pentru flotă și suspensie, Sprinter Șasiu se poate adapta perfect nevoilor dvs.

Pentru cerințe speciale, Mercedes-Benz vă oferă variante complete VanSolution, iar în cadrul programului de parteneriat „Mercedes-Benz VanPartner” vă punem la dispoziție o gamă largă de soluții de o înaltă calitate.

Vă asigură succesul

Mercedes-Benz, Sprinter, șasiu, camion, inovator, eficient, cumpăr, autovehicul, Chișinău, Moldova, stabilizarea la virare, siguranță

Șasiul Sprinter este proiectat cu considerarea aspectelor de siguranță. Baza solidă a asigurării siguranței o constituie structura sa, care datorită construcției sale și compoziției materialelor este foarte stabilă.

La asta se adaugă nenumăratele sisteme de asistență. Deoarece și cel mai experimentat șofer poate să ajungă în situații în care asistența poate fi bine-venită și utilă. Oferta conține de la asistența la vânt lateral până la asistența activă la frânare și asistența pentru menținerea benzii – ambele disponibile pentru autovehicule de serie cu masa totală admisă peste 3.500 kg. În întuneric, farurile opționale LED High Performance luminează drumul foarte bine și pe o distanță mare.

În cazul unui accident, airbagul  din dotarea standard poate proteja șoferul. Opțional, sunt disponibile alte 5 airbaguri pentru șofer și pasageri.

Economic, dacă este necesar

Mercedes-Benz, Sprinter, șasiu, camion, inovator, economic, cumpăr, autovehicul, Chișinău, Moldova

Prin alegerea autovehiculului Sprinter, v-ați decis asupra unui autovehicul care își demonstrează rentabilitatea de peste 20 de ani. Noul șasiu Sprinter continuă această poveste de succes prin calitatea și fiabilitatea sa demonstrată. Profitați de la început de rentabilitatea sa: cu un preț de pornire atrăgător și cu multiplele sale posibilități de configurare, comandați exact ceea ce aveți nevoie.

Deoarece noi facem lucrurile bune și mai bune, am optimizat și mai mult consumul motoarelor noastre diesel. Punctele suplimentare pentru eficiența activității dumneavoastră rezultă din sarcina utilă suplimentară și rezervorul principal de 50 l1, iar opțional, din arcurile punții spate din fibra de sticlă.

Șasiul Sprinter îmbină consumul redus de combustibil, funcționalitatea inteligentă, cât și soluțiile de montare și demontare în funcție de modul de utilizare cu soluțiile de mobilitate eficiente.

1 Rezervorul principal de 50 litri este disponibil opțional pentru Sprinter șasiu cu tracțiune pe puntea față.