Mercedes-Benz

Sprinter Tourer

Mercedes-Benz, Sprinter, Tourer, inovator, spațiu, confort, cumpăr, Chișinău, Moldova, siguranță, eficient

Spațiu, confort și siguranță: noul Sprinter Tourer

Inovator, eficient, fiabil.

Este atât de versatil, încât veți găsiți autovehiculul potrivit pentru sarcinile de transport și arată atât de bine, încât va surprinde plăcut. Noul Sprinter Tourer oferă o diversitate impresionantă prin cele 3 lungimi de autovehicul, 2 înălțimi ale plafonului și până la 3 rânduri de scaune. Nenumăratele variante și dotări fac din ele autovehicule economice, fiind disponibile și autovehicule Tourer cu dotări premium având banchete confortabile și dotări interioare luxoase.

La banchetele confortabile pasagerii pot regla individual înclinația spătarelor și poziția tetierelor confortabile – un plus de confort autentic. Șoferii pot profita de sistemul inteligent de operare și de afișare, cât și de concepția spațiului de depozitare modular, care se pot adapta la modul de folosire individual al autovehiculului, ca și sistemele Multimedia și de asistență.

Astfel, datorită capacității inovatoare și experienței de peste 20 de ani, autovehiculul Sprinter reprezintă din nou un punct de reper pentru soluțiile de mobilitate inovatoare, eficiente și fiabile, care vor asigura succesul activității dumneavoastră.

Convingător din toate punctele de vedere

Mercedes-Benz, Sprinter, Tourer, inovator, spațiu, confort, cumpăr, Chișinău, Moldova, VIP, pornirea fără cheie

Noul Sprinter iese în evidență și din punct de vedere vizual: aspectul său respectă conceptul Mercedes-Benz Design de Sensual Purity. Și bordul a fost reproiectat și convinge în egală măsură datorită designului de înaltă calitate și funcționalității excepționale. De exemplu, cu conceptul de compartimente de depozitare inteligent, modular și PORNIREA FĂRĂ CHEIE.

Sistemul de aer condiționat opțional de înaltă performanță răsfață pasagerii din Tourer cu o temperatură plăcută. În compartimentul pentru pasageri complet încorporat există un compartiment de depozitare pentru smartphone, cu funcție de încărcare prin USB disponibilă pentru fiecare rând de scaune, dacă se dorește acest lucru.

În plus față de aceasta, variantele cu tracțiune față, tracțiune spate și tracțiune integrală, care pot fi selectate prin profilul de utilizare și stilul de condus dorit. Schimbarea vitezei se face fie manual, printr-o cutie manuală cu 6 viteze, fie automat, prin cutia automată 7G-TRONIC PLUS sau 9G-TRONIC1, unică în acest segment.

1 Numai în combinație cu tracțiune pe puntea față.

Mobilitatea dumneavoastră 4.0

Mercedes-Benz, Sprinter, Tourer, inovator, cumpăr, Chișinău, Moldova, VIP

Pentru a face munca cât mai eficientă și mai plăcută, pentru autovehiculul Sprinter pot fi solicitate diferite aparate radio, sisteme Multimedia și soluții de conectivitate. În funcție de necesități, paleta de oferte cuprinde suportul de Smartphone, radio cu conectivitate Bluetooth® și funcția handsfree, până la sistemul Multimedia cu ecranul tactil de înaltă rezoluție, funcția de navigare rapidă pe HDD cu reprezentare 3D a hărților și integrare Smartphone.

Operarea este așa cum și-ar dori fiecare: simplă. De exemplu, sistemele Multimedia pot fi operate prin ecranul tactil de înaltă rezoluție sau butonul Touch-Control de la volanul multifuncțional. Toate elementele de comandă și de afișare sunt accesibile și pot fi citite ușor.

Precise și adaptate exact la modul de folosire

Mercedes-Benz, Sprinter, Tourer, spațiu, confort, cumpăr, Chișinău, Moldova, VIP, stabilizarea la virare, Crosswind Assist, Active Brake Assist, Lane Keeping Assist

Sprinter Tourer face posibile multe lucruri: cele 3 lungimi de autovehicul, 2 înălțimi ale plafonului și până la 3 rânduri de scaune asigură baza pentru o diversitate de variante impresionante. Astfel, puteți configura autovehicule foarte robuste - de exemplu, pentru a fi folosite în construcții -, dar și autovehicule pentru VIP-uri, pentru a face față sarcinilor dumneavoastră. Pentru confortul crescut al pasagerilor aveți la dispoziție banchete confortabile duble sau triple cu spătare și tetiere confortabile reglabile. Astfel, în autovehiculul Sprinter Tourer se pot simți bine 8 persoane plus șoferul.

La nevoie, mai puteți atașa bagaje, materiale sau scule cu o masă totală de până la 3.500 kg. Cu cele peste 600 de dotări speciale, printre care, de exemplu, soluțiile pentru parcul de mașini și cele pentru trenul de rulare, autovehiculele Sprinter Tourer pot fi adaptate și mai mult nevoilor dumneavoastră.

Nivel exemplar în ceea ce privește echipamentul de siguranță

Mercedes-Benz, Sprinter, Tourer, inovator, confort, cumpăr, Chișinău, Moldova, siguranță

Autovehiculul Sprinter este proiectat cu considerarea aspectelor de siguranță. Baza solidă pentru aceasta o constituie structura sa, care datorită construcției sale și compoziției materialelor este foarte stabilă.

La asta se adaugă nenumăratele sisteme de asistență. Deoarece și cel mai experimentat șofer poate să ajungă în situații în care asistența poate fi bine-venită și utilă. Oferta conține de la asistență la vânt lateral până la asistență activă la frânare și asistență pentru menținerea benzii – ambele disponibile pentru autovehicule de serie cu masa totală admisă peste 3.500 kg. 3 soluții cu cameră, începând de la camera video pentru marșarier cu afișaj în oglinda interioară, până la camera de 360°, care îmbunătățesc vederea oricum foarte bună de la scaunul șoferului. În întuneric, farurile opționale LED High Performance luminează drumul foarte bine și pe o distanță mare.

În cazul unei coliziuni, airbagul din dotarea standard protejează șoferul. Opțional, sunt disponibile alte 5 airbaguri pentru șofer și pasageri.

Eficient sub orice aspect

Mercedes-Benz, Sprinter, Tourer, inovator, eficient, cumpăr, Chișinău, Moldova, VIP

Prin alegerea Sprinter-ului Tourer, v-ați decis asupra unui autovehicul care își demonstrează rentabilitatea de peste 20 de ani. Noul Sprinter Tourer continuă această poveste de succes prin calitatea și fiabilitatea sa demonstrată. Profitați de la început de eficiența sa: datorită posibilităților multiple de configurare, el este exact ceea ce doriți.

Deoarece noi facem lucrurile bune și mai bune, am optimizat și mai mult consumul motoarelor noastre diesel și am eficientizat spațiul interior al autovehiculului. Astfel, autovehiculul Sprinter Tourer îmbină consumul redus de combustibil și funcțiile inteligente cu soluțiile de mobilitate eficiente.